Разберете какво привлича мъжете според зодията им!

5264
Разберете какво привлича мъжете според зодията им!
Снимка: Istock/Guliver

Овен

На Овена му харесва да бъде нечии трофей. Иска първо да се покаже, а след това да прави любов, а това, което истински не понася, е да флиртувате с други мъже.

Никой не може да раздели тези зодии!

Телец

Телците са блестящи любовници. Най-много ще се наслаждават на хубава вечеря, а след това любов цяла вечер. Погрижете се за атмосферата и ще бъдете възнаградени за труда.

Близнаци

Не се изненадвайте, когато разберете, че въпреки че се държат провокативно, Близнаците не се интересуват прекалено много от секс. Обожават флирта и добрата комуникация, която води към секси мисли. Предизвикателството с тях след като ги спечелите, е как да не им доскучае.

Рак

Ако ви привлича човек от този знак, подгответе се за неговото его. Ракът може да има най-големите изисквания от всички знаци. Иска физически контакт, привързаност и много повече емоционално общуване, отколкото е необходимо. 

Лъв

За да бъде доволен, Лъвът трябва да бъде постоянно обсипван с комплименти, особено за неговите невероятни способности, които му помагат да печели добре. Лъвовете обичат хора, с които се чувстват добре. 

Дева

В повечето случаи Девата е обсебена от контрола. Често измисля свой ​​собствен свят и живее в него. Искат да могат по-лесно да постигнат целта си, а нищо не ги вълнува повече от самата идея за връзка.

Везни

Мъжете, родени в този знак имат вродено чувство за хумор и могат да минат седмици преди да получите честен отговор. Това е тяхната отбранителна система. Везните искат да направят първата стъпка и бързо губят интерес към личността, за която смятат, че не могат да контролират.

Скорпион

Кой е вашият АНГЕЛ и вашият ДЕМОН според зодията ви?

Овен – В него живее Демонът на омразата и егоизма. И Ангелът на искреността и помощта. Демонът предизвиква в Овена гняв, нетърпел...

Скорпионите са мотивирани от ревността. Те искат момиче, за което знаят, че е желано от другите мъже. Ако знаят, че сте желана, няма да се откажат.

Стрелец

Това чувствено същество обича хапването, пийването, парфюмите и всичко, което мирише хубаво. Не харесват ревността и опитите за контрол. Този знак символизира пътуването. Да отидете с тях някъде, е отлична идея.

Козирог

Козирозите се чувстват най-удобно, когато са сигурни, че зад тях стои голяма подкрепа и безусловна любов. При мъжете от знака на Козирог ще съберете точки само ако сте до него на точното място, в точното време.

Това определено са най-сексапилните зодиакални знаци

Скорпион Това определено е най-сексапилният знак в зодиака. Тези 4 зодии са най-борбените и силните! Ако някога сте се запознавали с...

Водолей

Любим сценарий на Водолеите е сядане и дълъг разговор с някой, когото харесват. Искат да говорят за себе си и за своите дългосрочни планове, така че ще се погрижат да споделите ентусиазма с тях около планирането на бъдещето.

Всички искат да са като тях – мъжете от ТЕЗИ зодии са най-щедрите

Риби

Рибите искат да споделят всичко с теб, дори и парите си, защото смятат, че общата сметка в банката е секси. Въпреки това, емоционално са много нестабилни. Винаги ще трябва да уверявате този знак, че е номер едно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com