Разкритие: Защо вашата зодия изневерява

3950
Разкритие: Защо вашата зодия изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Звездните знаци могат да разкажат много за живота ви. Всеки зодиакален знак има определени качества, които могат да ги определят като безнадеждни романтици, неангажиращи се по природа или някой, който бяга от любовта. Ние ще ви кажем защо вашият знак, в крайна сметка, изневерява на партньора си ... но не забравяйте, че никой не е роден прелюбодеец и това са само някои индикации защо вашият астрологичен знак би пристъпил към изневяра.

Овен

Импулсивната природа на Овена, заради която действат, без да се замислят, ги прави по-склонни да се отклоняват от връзката си!

Телец

Телецът е щастлив и надежден партньор, но привързаността му към хубавите неща в живота понякога може да го накара да се отклони.

Умни и забавни: тези три зодии са истински гении!

Срещали ли сте някога хора, които, изглежда, че знаят всичко? .. Със сигурност! Кои от представителите на зодиакалните знаци имат подоб...

Близнаци

Близнаците се отегчават лесно и двойствената им личност ги кара да мамят. Това е друга причина, поради която предпочитат случайни афери пред нещо сериозно.

Рак

Те са емоционални и състрадателни хора и най-вече остават отдадени на връзките си. Но те се борят да се справят с конфликти и затова, за да ви отговорят, когато са наранени, те могат да изневерят.

Лъв

Езикът на тялото издава здрав ли е бракът ви

Признаците за здрав и щастлив брак са доста забележими. Експертите обясняват, че вашите действия и езикът на тялото показват как се отн...

Лъвовете обичат вниманието и ако не сте в състояние да аплодирате играта им и да ги накарате да се чувстват важни, те ще потърсят някой, който ще го направи.

Дева

Девите остават най-вече отдадени на връзките. Но те очакват ниво на съвършенство в живота си и ако не отговаряте на това, те ще намерят някой, който го прави.

Везни

Везните обичат да бъдат обичани. Те няма да се отклонят, освен ако не знаят, че сегашната им връзка е достигнала точка, от която няма връщане.

Тези зодии се влюбват бързо и страдат след това

Дори когато са влюбени, някои хора успяват да запазят здравия разум. Но други оставят емоциите да ги завладеят напълно и след известно ...

Скорпион

Скорпионите не приемат никого в живота си, освен ако не са много сигурни. Но ако те открият, че им изневерявате, не се изненадвайте да ги разкриете.

Стрелец

Те са авантюристични души, които действат на импулси и често избягват обвързване. Но най-често се придържат към партньора си (ако микроизмамата не се брои).

Козирог

Как другите ви подценяват според зодията ви

Овен Всички мисля, че сте безсърдечни. Наистина подценяват докъде сте готови да стигнете за близките си. Телец Всички виждат у вас с...

Козирозите са силно независими и вярват в стабилността. Те няма лесно да ви изневерят, освен ако не почувстват, че не се вписвате в техните житейски цели.

Водолей

Водолеите чувстват любовта по-дълбоко отвътре, но ако усетят, че партньорът им не ги разбира и намерят някой, който ги разбира, може да продължат напред.

Риби

Те са състрадателни и съпричастни и ще останат верни на партньора си. Но ако се чувстват така, сякаш са намерили Единствения, след като имат връзка с вас - някой, който ги впечатлява с комплименти, рози, те може да се отклонят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...