Рейтинг на най-красивите знаци на зодиака

14213
Рейтинг на най-красивите знаци на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас е красив по свой начин, но астролозите вярват, че измежду всички зодиакални знаци могат да се разграничат някои изключително атрактивни. Експертите са съставили специален рейтинг за този критерий.

12-то място: Козирог

Козирозите нямат най-простия характер, рядко се усмихват. Тези хора са открити. Околните просто не искат да пробият стената на строгост и консерватизъм, която представителите на този знак изграждат около себе си.

11 място: Рак

Раците обикновено са много щастливи в любовта. Те могат много бързо да намерят тази, от която се нуждаят, защото знаят от какво търсят. В повечето случаи имат незабележим стил, използват тъмни, дискретни тонове в ежедневието. Нужно е да добавят повече ярки цветове към визията си.

10 място: Водолей

Водолеите са сред най -ревнивите знаци в зодиака. Тези хора са уверени в себе си, но по някаква необяснима причина те се опитват да следват половинката си навсякъде. Още в първите етапи на връзката те показват тази черта на характера, която отблъсква хората.

9 място: Овен

Овенът е привлекателен, но не за всеки. Това са по-вероятни хора от категорията „аматьори“, защото понякога са импулсивни и егоистични. Нищо чудно, че те са посочени като най -агресивните знаци на зодиака. Имат и много трудно и нестандартно чувство за хумор, което не се харесва на всеки.

8 място: Скорпион

Скорпионите са сред най-трудните зодии. Понякога са много сложни, така че не се считат за най-привлекателните хора. Първото запознанство с тях е трудно, те не обичат особено да флиртуват.

7 място: Лъв

Лъвът се смята за един от най-егоистичните знаци на зодиака. Поради тази причина не всички харесват Лъв, но ситуацията се променя драстично, ако представителите на този знак се отърват от егоизма. Това обикновено се случва, когато Лъвовете открият истинската си любов. Когато са обичани и се възхищават, те се превръщат в най-красивите хора в света.

6-то място: Дева

Девата е най-мъдрият знак на Зодиака, така че е много удобно да си с тях в дълга връзка. Те са много умни, но понякога са прекалено строги и скучни, което убива красотата им. Имат чувство за стил и винаги се грижат за себе си. Това са хората, които издухват праха от палтата си и почистват обувките си всеки ден, за да изглеждат перфектно.

Зодиакалните знаци, които просто не могат да кажат ОБИЧАМ ТЕ!

Има хора, които изразяват чувствата си без никакъв проблем. Те лесно могат да кажат и покажат на любимия си човек какво изпитват към не...

5 място: Стрелец

Стрелецът прави много добро първо впечатление на другите. Те не попаднаха в челната тройка, защото са много вятърничави хора. Ако успеят да го преодолеят, ще постигнат най-високо ниво на привлекателност.

4-то място: Риби

Най-големият недостатък на Рибите е тяхната срамежливост, която им пречи да попаднат в челната тройка от нашия списък. Като цяло тези хора са много красиви и привлекателни, а също така принадлежат към  един от най-страстните знаци на Зодиака, който е много ценен в любовта от почти всички хора. Рибите се нуждаят от самочувствие.

3 място: Близнаци

3-те зодии, които лъжат най-често

От време на време на всеки се случва да използва дребна лъжа, за да се измъкне от непредвидена ситуация. Но има хора, за които изкривяв...

Бронзовият медал отива при Близнаци - най-ярките представители на стихията на Въздуха. Тези хора са сред най-общителните и забавни знаци на зодиака. Те изглеждат толкова привлекателни, защото в тях е концентрирана мощна и светла енергия, с тях е лесно и забавно. Те лесно създават познанства и печелят сърца.

2-ро място: Телец

Телецът е типичен представител на елемента Земята. Те имат невероятно самочувствие. Имат вроден магнетизъм. Телецът може да съблазни всеки, но тези хора не винаги се съчетават добре с други знаци, трябва да проверят любовната си съвместимост, преди да започнат сериозна връзка.

1-во място: Везни

Те могат да са обикновени откъм стил, но звездите и планетите от самото раждане ги даряват с невероятна харизма, силна енергия, която зарежда всички наоколо с позитивизъм и доброта. Везните са най-красивите, милите и симпатични хора, изпълнени с любов към живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com