Ретрограден Меркурий от 29 май до 22 юни, 2021 година – какво да очакваме?

26969
Ретрограден Меркурий от 29 май до 22 юни, 2021 година – какво да очакваме?
Снимка: Unsplash

Ретроградният Меркурий идва отново от края на май почти до края на юни. Какво означава това за всяка зодия? Нека видим: 

Овен 

За родените в знака Овен, този транзит ще стимулира интерес за изучаване, за събиране на знания и търсене на нови възможности за разширяване на техните знания. Знаците Овен ще бъдат много привлечени от идеята да пътуват до различни места, да се срещат с нови хора и да виждат нови места, а по време на ретроградния Меркурий в Близнаците ще открият нова философска страна за тях. 

Телец 

Меркурий в Близнаци ще стимулира силно желанието за богатство, желанието за финансов комфорт, а родените в знака Телец ще имат възможността да предприемат множество усилия за тази цел. Родените в този знак ще бъдат по-облагодетелствани по време на съдебни процеси, разделения, спорове за наследство и получаване на материални блага. Освен това този транзит ще улесни изследването и преоткриването на собствената им сексуална страна. 

Близнаци 

За родените в зодия Близнаци този транзит ще окаже влияние върху брака им и професионалния им живот, тъй като родените в този знак ще имат конструктивни и разкриващи дискусии със своя партньор в живота и в професионалния си живот могат да получат нови предложения за асоцииране и сътрудничество, детайл, който може да помогне за разширяване на техния бизнес в сектора на труда. Тези, които са неженени, могат да се срещнат с другия си в чужбина или чрез интернет, а тези, които имат силни и трайни връзки, могат да очакват предложение за брак. 

Рак 

Меркурий ретрограден в Близнаци ще има последици върху сектора на труда и здравето, а родените в знака на Рака ще имат възможност чрез диалог да се чуят или познаят на работното място, което също може да облекчи напрежението между колеги и началници. Раковите знаци ще имат шанса да разширят своя хоризонт, когато става въпрос за професионалната част от живота им, те ще имат шанса да договарят трудови договори, да оценяват ситуации, свързани с тяхната работа и може дори да отидат в командировки, които ще помагат да разширят знанията си. 

Лъв 

Родените в знака Лъв могат да се възползват от този транзит, за да подобрят отношенията си със своите значими други и с децата си. Знаците Лъв ще могат да постигнат разбиране, чрез разкриване на диалози, ще могат да получат необходимата подкрепа за разширяване на интелекта си, може би дори да променят някои от своите идеи относно любовта и начина, по който проявяват чувствата си. Това ще бъде благоприятен период за релакс, за спорт, разходки и забавления. 

Дева 

Родените в знака на Дева ще се възползват от този транзит, когато става въпрос за семейство и дом и е много вероятно те да се сближат с близките си, да решат проблем с местожителството си, да решат нещо относно документите на къщата и нещо по отношение на самата сграда. Освен това те може дори да искат да излязат с нова, революционна перспектива за начина си на живот. 

Везни 

Меркурий в Близнаци през май 2021 г. ще отпечата върху родените във Везните желанието за знание, за общуване и желанието да се развиват чрез тях. Знаците на Везните лесно ще създадат нови приятелства или професионални връзки и също така е вероятно те да разширят своя хоризонт, като влязат в контакт с непознати, от друга култура и религия или след сключване на брак в чужда държава. През този период те ще могат да получат дипломи, сертификати и лесно ще издържат изпити и ще направят добро впечатление по време на интервюта. 

Скорпион 

За родените в знака на Скорпион транзитът на Меркурий през Стрелец ще им даде многобройни възможности за подобряване на финансовото им състояние. Знаците на Скорпион ще преживеят финансов растеж, ще получат бонуси на работното си място и ще могат да решат проблем по отношение на заплатата си. 

Стрелец 

Родените в знака на Стрелец ще се възползват значително от ретроградата на Меркурий, този транзит ще гъделичка апетита им за знания, информация и личностно развитие чрез изучаване. Знаците Стрелец ще имат по-добри комуникативни умения, лесно ще водят разговори с околните и дори ще могат да водят преговори в тяхна полза. 

Козирог 

Родените в знака на Козирога ще изпитат ефектите от този транзит в един от къщите на подсъзнанието, но този транзит ще ги направи по-уверени в своите способности, ще им помогне да преодолеят страховете и маниите и ще бъдат много повече оптимистичен. Знаците Козирог ще могат да обсъждат миналото си и ще го интегрират много по-лесно в живота си, ще могат да го приемат и ще могат да се дистанцират от травматичните преживявания. 

Водолей 

За родените в знака на Козирог, ретроградната на Меркурий ще им даде шанс да разширят своя приятелски кръг, да създадат нови приятели, с които ще предприемат печеливши проекти и ще направят важни планове за бъдещето. Те ще могат да се срещат и бързо да създават приятелства, дори с чужденци от различна култура и религия. 

Риби 

Кариерата и професионалният им растеж ще бъдат основни точки на интерес за родените в знака Риби. Ретроградата на Меркурий в Близнаци ще им даде възможност да се откроят и да бъдат по-важни на работното място, да подобрят имиджа си чрез разговори, публичен дискурс, чрез преговори, да консолидират професионалния си статус и ще имат по-големи шансове за повишения . Ще има знаци Риби, които, водени от желанието за повишение, ще променят домейна си, може би дори ще напуснат страната по договор.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com