С тези 3 зодии раздялата е изключително трудна

13238
С тези 3 зодии раздялата е изключително трудна
Снимка: iStock/Guliver

Обикновено любовните раздели са труден период. Малцина са щастливците, които прекратяват връзка без угризения и лоши чувства. Та дори успяват и да запазят приятелски отношения с бившата си половинка. Виждали сме такива по филмите или дори сме чували за подобни истории, но в чести случаи разделите са драматични и поне един от двамата остава наранен.

Изключително трудна обаче се оказва раздялата с тези 3 зодии. Тук нещата са достойни за сюжет на сапунен сериал. Ето и за какво трябва да сте подготвени, ако сте във връзка с някоя от тях и обмисляте да я прекратите:

Така се държи всяка зодия преди раздяла

Астролозите разкриха как се държи вашият партньор, когато е на път да ви зареже, според зодията му. Овен Когато е на път да ви зареже...

Рак

Връзката с Рак може да се сравни с попадане в Бермудския триъгълник – няма измъкване! Причината е, че Раците са невероятни партньори. Те са грижовни, обичат да се раздават за своята половинка, а и трудно ще приемат идеята, че всичко помежду ви свършва. Много по-вероятно е да опитат да ви задържат с чара си и всички свои положителни страни. Дори и да сте твърдо решени да ги зарежете, има шанс да се откажете в последния момент. Ако пък все пак скъсате, то е голяма вероятността да ги потърсите пак скоро.

Лъв

Раздялата с Лъв може да е много трудна и мъчителна. Причината е, че тези хора няма да признаят лесно грешките си. Но от друга страна, може да ви накарат много да съжалявате, ако покажете, че вече не ги желаете. Не ви съветваме да дразните Царя на животните, защото той ще ви вгорчи живота. Освен това може да ви намери заместник още преди официално да сте се разделили. И всичко това ще се случи, за да ви натрие носа и да потъпче егото ви.

Зодиите, които ще преживеят раздяла през 2021

През 2021 година две зодии ще преживеят раздяла с любим човек. Ето кои са те. Водолей За Водолеите 2021 година ще бъде доста труден п...

Скорпион

Раздялата със Скорпион е не просто трудна, а кошмарна. Проявите ли желание да прекратите връзка с човек от тази зодия, това ще ви коства много време и нерви. Емоционалният и дързък Скорпион ще излее цяла палитра от негативни емоции върху вас, когато го подразните. Същевременно обаче ще направи всичко възможно, за да ви накара да промените мнението си. И точно когато решите, че отново можете да сте заедно, партньорът ви ще ви забие нож в гърба и ще ви отмъсти. Много вероятно е накрая да се озовете изоставени и наранени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com