Седмичен хороскоп за 1-7 август

23832
Седмичен хороскоп за 1-7 август
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица бъдете готови за своите изключителни успехи. Благодарение на вашата отзивчивост и кооперативност много от колегите ви ще се втурнат да ви помагат с всичко, което могат. В сряда ще получите първите резултати от вашите усилия. Съвсем резонно очаквайте повишение или извънредни доходи. В личен план също ще трябва да се постараете. Връзката ви има нужда от освежаване и романтика. Не се колебайте да прекарате почивните дни с любимия си човек на красиво място, където да създадете своите неповторими спомени.

Телец

Седмицата може да започне с някои притеснения за здравето ви. Истината е, че сте прекалено уморени и сте поели много дини под една мишница. Време е да се разтоварите от много от задълженията ви Ако все още не сте излизали в отпуск направете го възможно най-скоро. Повече умерено слънце и чист въздух ще направят чудеса със състоянието ви и самочувствието ви. Обвързаните представители на знака може да бъдат изкушени от странична връзка. Помислете добре за последиците и не се поддавайте на мимолетни чувства.

Близнаци

През тази седмица много от мечтите ви са на път да се сбъднат. Рискувате обаче с понижения си тонус и ниво на дисциплина да пропуснете реализирането им. Направете едно последно усилие в разгара на лятото, за да приключите с някои от задачите веднъж завинаги. Втората половина на седмицата посветете на отношенията с близките ви. В семейството има въпроси, които трябва да се разрешат. Не се колебайте да бъдете по-настойчиви и безкомпромисни, ако това, което правите за благото на всички.

Рак

През тази седмица направете всичко възможно, за да намерите отдушник за своите тревоги. Ако изпишете на лист своите притеснения ще видите как тежестта в сърцето ви ще намалее. Сега нямате право да сте песимисти. Колкото и да не ви се вярва разрешението на проблемите съвсем не е толкова трудно, колкото ви се струва. Не отхвърляйте помощ от приятели или на половинката ви. С повече надежда и усмивки ситуацията у дома и атмосферата ще се разведрят прекарвайте повече време навън в разходки и не забравяйте за спортуването.

Лъв

През тази седмица ви очакват нови приключения. Ще се запознаете с нови хора с техния начин на живот и възгледи. Не бързайте да подчертавате различията и да изтъквате своите. Ролята ви на слушател може да бъде уморителна, но ще ви донесе много позитивни резултати. В бъдеще научената информация ще спомогне не само за личностното ви развитие, но може да ви е от полза и в професионално отношение. В личен план не настоявайте прекалено за изпълнението на желанията си. Просто не е дошъл подходящият момент за тях. Съвсем скоро той ще се появи и тогава нещата ще се случат по най-добрия начин и без натиск.

Дева

През тази седмица ще разберете колко е важно да се правят компромиси. Не винаги можем да получим 100% от това, което си представяме. В съвместната работа обаче ще се открият допирните точки - това ще ви донесе удовлетворение и чувство за взаимност - нещото, към което сте се стремели. Ще имате повече щастие там, където не сте и предполагали, че може да го постигнете. Нови приятелства и признания от близки хора ще ви накарат да се чувствате ценени и уважавани и щастливи - отвърнете им със същото.

Везни

През тази седмица ще преодолеете сериозно препятствие. Ще се уверите, че сте способни на много повече и то при положение, че се решите само на първата крачка. След нея всичко ще ви се струва много по-лесно и реалистично. Не се отказвайте да постигнете повече, отколкото сте си задали първоначално. Вечерите си оставяйте време за себе си или за часове прекарани с приятелите. Късите почивки ще доведат до по-висока ефективност в сферата ви на дейност. През почивните дни не се затваряйте у дома - отдайте предпочитание на водните процедури.

Скорпион

Тази седмица ви предстои дълъг път нагоре може и да се откажете да поемете по него, но няма те никаква сериозна причина затова. Използвайте възможността да се изявите, да покажете на какво сте способни. Друго ваши постижение може да бъде подобряването на отношенията ви с човек, с когото връзката ви е в застой. Ако прецените, че си заслужава да запазите това приятелство не пестете сили време и енергия за неговото възкресяване.  В здравословно отношение се пазете от травми - не вдигайте тежко не предприемайте самостоятелни рискове при справяне с битови въпроси.

Стрелец

През тази седмица на изпитание ще бъдат подложени вашата съпричастност към членовете на семейството ви. Ще се наложи да отделите повече внимание и грижи и на тях. Ако държите да запазите добрите си отношения понякога се налага да на направите такива жертви ,но помислете дали през годините вие също сте получавали същото и ако е така би било добре да отговорите реципрочно. Не съжалявайте за загубеното време. Това е вложение във вашето по-спокойно бъдеще. Може да сте сигурни в това. Ако все още не сте изкарали вашата почивка помислете как да реализирате тези планове в близките на две седмици.

Козирог

През тази седмица не оставяйте на другите да решават ваши важни жизнени проблеми. Дори да сте помолили за помощ и не се чувствайте задължени да приемате съветите, които сте получили. Няма как да знаете кой с какви цели ви съветва едно или друго. Затова за дълбоко лични неща най-добре да взимате решенията си сами. Опитайте се да си представите развоя на нещата и резултатите от предприетите крачки за по-дългосрочен период от време. Това ще ви помогне да прецените, да вземете най-правилното решение. В личен план някой много настоява да се доближи до вас помислете добре от какво може да е продиктуван от това желание.

Водолей

Това е седмица, в която ще се докоснете до много нови неща. Възможно е да изпитате съпротива, но по този начин ще отблъснете от себе си много приятни моменти. Не се отказвайте от нещо, само защото никога не сте имали досег до него. Получавате шанса да разширите кръгозора си, начина си на мислене, да спечелите много нови приятели и да изживеете неповторими моменти. В края на седмицата оставете време за повече сън през целия период спазвайте правилата на здравословното хранене.

Риби

През тази седмица ще извървите един дълъг и нелек, но удовлетворяващ път към своята същност. Предстоят ви дни, в които ще осъзнаете своята същност и духовност. Процесът ще премине бавно и гладко, без каквито и да било сътресения. Вслушвайте се в себе си, в желанията си. Не се страхувайте от промените, не се страхувайте от разделите. Вървете уверено към себе си и към това, което искате да сте и да бъдете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 8 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 8 май /валутен калкулатор/

Древни турски гадания, които ще ви предскажат съдбата ви

4 признака на дъщеря, която никога не е била обичана от родителите си

7 ефективни стратегии за договаряне на по-висока заплата

12 здравословни закуски, които ще ви направят по-слаби и красиви

Как да почистите езика си от плака и бактерии?

Топ 10 на най-говоримите езици в света

Топ 4 най-странните зодии

Знаете ли колко е дълга Великата китайска стена

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com