Седмичен хороскоп за 10-16 октомври 2022 г.

6116
Седмичен хороскоп за 10-16 октомври 2022 г.
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица все още ще преследвате късмета си, а Съдбата ще ви даде възможност да го хванете. Вашето доверие и креативност ще постигнат завидни висоти. Опитайте се да разширите социалния си кръг и пред вас ще се отворят нови възможности с много примамливи перспективи. Просто трябва да контролирате емоциите си и да не вземате прибързани решения. Четвъртък и събота ще са щастливите ви дни.

Телец

През тази седмица се съсредоточете върху работата. Оставете настрана съмненията и личните терзания настрана. Сега е моментът да се погрижите за кариерата ви. Опитайте се да бъдете по-търпеливи към незначителните недостатъци на другите, в противен случай постоянното ви придирчивост за дреболии може да се обърне срещу вас. В петък приятелите ще ви помогнат да се справите с някои проблеми. Обуздайте желанието си да промените всичко на всяка цена.

Близнаци

През цялата седмица ще излъчвате оптимизъм и това ще привлече околните. Очакват ви романтични срещи, нежни признания и дори е възможно предложение за брак. Вашите творчески идеи ще бъдат много търсени. Можете да разчитате на допълнителна печалба. Посветете втората половина на седмицата на почивка и релакс. Щастливите ви дни ще са петък и събота.

Рак

През тази седмица пред вас ще се разкрият нови перспективи, въпреки че е препоръчително да изчакате с рисковани планове и действия. Сега всяка ваша дейност, без излишна емоционалност, ще бъде ефективна. Постарайте се да изпълнявате служебните си задачи навреме, за да можете да си починете през уикенда. Неделя посветете на възстановяване и общуване с приятели.

Лъв

Седмицата ще е наситена със събития и срещи, така че няма да скучаете. В професионалната област са възможни промени към по-добро, но само ако преодолеете мързела си. Периодът е идеален за реализиране на дългоочаквани проекти и смели планове. Имате шанса да сключите наистина добри сделки. Колкото по-съзнателни и съгласувани са вашите действия с колегите ви, толкова по-добър ще бъде резултатът.

Дева

През тази седмица не променяйте нищо драстично. Опитайте се да не показвате непреодолимите си чувства твърде бурно - това може да не се хареса на близките ви. Пазете се от даването на повод за клюки, бъдете дисциплинирани и коректни. В петък ще почувствате прилив на сили - възползвайте се от тази възможност и решете натрупаните проблеми. През почивните дни се опитайте да прекарвате повече време с децата.

Везни

Решителност и бързина - това са основните ви козове през новата седмица. Опитайте се да възприемате спокойно информацията, която може би няма да ви зарадва особено. В сряда късметът ще е страната на онези от вас, на които им предстои далечно пътуване. В петък е добре да прекарате повече време със семейството си. През почивните дни ще се чувствате най-добре, ако прекарате време с приятели.

Скорпион

През тази седмица ще имате нужда от максимална концентрация в работата. Ще имате шанс за сериозни постижения с дългосрочни позитиви. В личен план ще се чувствате щастливи и обичани. Бъдете свободни да реализирате мечтите и фантазиите си. В същото време се опитайте да останете реалисти и да не надценявате силите и възможностите си. Почивните дни изпълнете с романтика.

Стрелец

Седмицата ще е успешна. Вторник не е ден за решителни действия. Би било хубаво наистина да прецените силите си, претоварването може да повлияе неблагоприятно на вашето здраве, особено в средата на седмицата. Защитете се от ненужни контакти. Отделете си повече време и внимание, за да запазите спокойствието си.

Козирог

Тази седмица ще трябва да промените нещо или в отношенията с любимите хора, или с колегите. В понеделник, за да осъществите плановете си, ще ви трябва търпение и умение да настоявате. Важно е обаче да не допускате агресия и гняв. През втората половина на седмицата е възможен неочакван обрат към по-добро в партньорствата след появата на съвсем нова информация. През почивните дни ви очакват нови запознанства.

Водолей

Тази седмица е във ваш интерес да изразявате мислите си ясно и логично, тогава бързо ще постигнете взаимно разбирателство с другите. Очакват ви редица дейности, в които ще се потопите с радост. В сряда ще можете да създадете интересни запознанства, както и да получите ценна информация и да сключите изгоден договор и всичко това в спокойна атмосфера. През почивните дни релаксирайте, забавлявайте се, наслаждавайте се на живота.

Риби

През тази седмица не позволявайте вашата доброта да бъде използвана срещу вас. Знайте как да казвате „не“, когато е необходимо. Сега гъвкавостта на мисленето и способността ви да усещате събеседника ще ви помогнат много. Не давайте воля на чувства и емоции, когато общувате с роднини, съществува риск от влошаване на отношенията. Във вторник бъдете внимателни, тогава вашите тайни може да излязат наяве.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Как да влезем във форма за лятото без спорт и строги диети?

Нека цъфти: Защо не трябва да късате люляка?

Нумерологичен хороскоп за месец МАЙ

Не само за храна: Как да почистите канализацията с кетчуп?

Тези 4 зодии често са склонни към извънбрачни връзки

Тези 4 зодии правят връзките си "храм на доверието"

Какво трябва да направим, когато някой се отнася зле с нас?

15 навика, които си струва да възприемете от богатите

Не го правете така: 8 грешки при правене на козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com