Седмичен хороскоп за 11-17 април

20055
Седмичен хороскоп за 11-17 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която да проявите смелост. Не се страхувайте да се заемете с големи дела, особено в работата. Уникалните ви идеи ще ви свършат чудесна услуга в реалния живот, особено в личен план. Отнесете се сериозно към всяко ваше хрумване сега. В края на седмицата може да преживеете разочарование. Не очаквайте всички да са на вашето ниво.

Телец

Това е време, в което ще имате нужда да отделите повече време на себе си. Дайте си сметка каквото точно искате от живота и как да го постигнете. В средата на седмицата помислете как да поглезите любимите си хора. Пазете се от познати, за които не знаете много, но настояват да участват в живота ви прекалено активно. 

Любовен хороскоп за седмицата (11-15 април)

Близнаци

Това е седмица, в която няма да имате равни на себе си. Вдигнете високо глава, изправете гръб и преминете гордо през дните, които ви очакват. Положителните промени ще настъпят съвсем скоро. Възможно е да станете обект на ревност в края на седмицата. Не давайте повод за това.

Рак

Новата седмица ще ви дари с много нови усещания и впечатления. Бъдете благодарни на хората, които ви обичат и им отвърнете със същото. Не смятайте, че щастието ви е нещо дължимо. За него е нужно редовно да се полагат усилия. В края на седмицата ваш приятел ще има нужда от помощта ви.

Лъв

Това е седмица, в която късметът ще е на ваша страна. Ако усетите, че имате нужда от промяна насочете вниманието си към възможностите да повишите квалификацията си или да започнете да учите нещо съвсем ново. Никога не е късно за образование и придобиването на допълнителни умения.

СЪВЕТ НА ДЕНЯ за всяка зодия: Как да бъдем подготвени за днес? (11.04)

Дева

Това е седмица, в която най-обикновено познанство може да прерасне в значимо приятелство или любовна връзка. Радвайте се на щастието ви и не позволявайте на стереотипите да ви спрат по пътя на сбъдването на мечтите ви. В края на седмицата се пазете от прибързани изводи и отчаяни постъпки.

Везни

Това е седмица, която ще ви изненада със събитията. Бъдете готови за промени. Извадете любимата си рокля, направете прическата си, изберете бижута. Повече настроение и цвят ще направят чудеса с настроението ви и ще привлекат късмета  живота ви.

Скорпион

Това е седмица, в която всички пътища пред Вас ще бъдат отворени. Важно е да изберете правилния от тях, за да вложите силите си в нещо конструктивно и значимо. В любовта ви очакват приятни изненади от страна на любимия ви човек. Проявете взаимност. 

4 зодиакални знака, които са изключително мързеливи съпрузи

Стрелец

Това е седмица, която ще ви избави от апатията, в която сте попаднали. Направете първата крачка към ново хоби или занимание. Не търсете високи резултати, а удовлетворение за душата ви. Не подценявайте и живителния ефект на спорта. 

Козирог

Това е седмица, в която за вас няма да е полезно да поставяте работата на първи план. Имате личен живот и е крайно време да му обърнете повече внимание. Още от първите ви стъпки в тази насока ще усетите първите положителни промени. В края на седмицата високо ще бъдат оценени организаторските ви способности.

3 зодии, които не знаят как да управляват парите си

Водолей

Това е седмица, в която с лекота ще разрешите всеки възникнал въпрос или проблем в личен план. Ще сте способни да сдобрите най-големите врагове. В работата ще имате разногласия с колегите. Не влизайте в открити конфронтации. Вършете работата си съвестно. През почивните дни отделете повече време на спорта. 

Риби

Това е седмица, в която да търсите истината. Не вярвайте на фалшиви усмивки и прекалено мили думи. Зад тях може да се крият нечисти намерения. Проверявайте добре всяка информация, доверете се на интуицията си. В петък направете нещо за себе си. Ако трябва заминете някъде сами, за да подредите мислите си или просто да се насладите на уникалната ви компания.

Mъдрите съвети на Вселената за 12-те знака на зодиака за април

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com