Седмичен хороскоп за 19-25 декември

27373
Седмичен хороскоп за 19-25 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица трябва да сте внимателни във финансово отношение особено в понеделник. Във вторник се въздържайте от осъществяването на промени, които са плод на вашите емоционални или финансови ви интереси. В сряда се пазете от грешка, предизвикана от неразбиране на същността на материята, с която работите. В четвъртък най-важната ви задача ще бъде да събирате информация. В петък се възползвайте от факта, че хората ще са по-откровени. През почивните дни можете да научите много полезни неща. Избягвайте споровете с половинката на тема „помощ у дома“, просто си разпределете задълженията честно.

Телец

Тази седмица няма да е кой знае колко запомняща се. Най-вече в понеделник влиянието ви върху събитията ще е незначително. Във вторник са леки разногласия в семейството или проблеми, които изискват вашето внимание, но не заслужават нервите ви. В сряда е важно е да реагирате правилно и да избягвате опасните за здравето ситуации,особено на работното място. В четвъртък и петък, разговаряйки с ваши колеги можете да получите важна информация и да завържете полезни и перспективни контакти. В почивните дни ще получите неочакван отговор или решение на заплетена ситуация. Интуицията няма да ви подведе, ако не се суетите и не се претоварвате с работа, която изобщо не е ваша.

Близнаци

В понеделник не вземайте присърце несбъднатиет очаквания или изненадите, които могат да ви поднесат околните. Във вторник и сряда вие може и да се стараете с всички сили, но не е задължително обратната връзка ще е такава, каквато ви се иска. Четвъртък се очертава неспокоен и ви е необходимо определено време, за да не усложните отношенията си с колегите. В последния работен ден можете да извлечете полза, но по-скоро неочаквана от допълнителна работа. През почивните дни се постарайте да предвкусвате събитията (особено проблемите), да предусещате тенденциите.  Нещо важно в плановете ви трябва да се коригира, за да ви донесат близките дни ефективни промени.

Рак

През тази седмица околните подсъзнателно може да са настроени да ви прехвърлят своите задължения, което ще направи понеделника началото на един доста напрегнат период. Във вторник и сряда може да ви напомнят и за неизпълнени обещания. В четвъртък най-добре потушете меланхолията с много работа. В петък и събота смените на настроението няма да ви попречат бързо да превключите в новия вихър на събитията. В неделя всичко ново ще ви изглежда особено примамливо, но не бързайте да се хвърляте през глава.  

Лъв

Действията ви в понеделник могат да направят седмицата такава, какквато не успяхме преди. Вторник и сряда са добри дни за решаването на финансови въпроси, но не плувайте срещу течението, занимавайте се с това, което ви обещава полза и нов статус. В четвъртък и петък не пропускайте да се възползвате от това, което само идва в ръцете ви, но придържайте малко на юзди инициативата. Бъдете готови за това, че през почивните дни може да възникне неяснота, противоречивост на стремежите и желанията.

Дева

Тази седмица и особено в понеделник трябва да бъдете особено внимателни към случващото се. Главната ви задача е запазване на стабилността. Във вторник и сряда ще ви е по-лесно да следите детайлите, да задържите равновесието или да дадете на ситуациите развитие в необходимата посока. В последните два работни дни събития, настроения, постъпки на околните ще са от особена важност за вас. Ако през почивните дни прибързате с изясняването на отношения рискувате да се стигне до сериозни конфликти.

Везни

През тази седмица, особено в понеделник, може да си позволите повече свобода в действията. В средата на седмицата е добре да оцените перспективите си, да обмислите планове. В четвъртък ще осъзнаете с пълна сила, че животът изисква самоизразяване и пълна откритост и искреност от ваша страна. В петък не пропускайте възможността да си намерите съмишленици. Получената през почивните дни информация може да стане източник на нови идеи, които е добре да започнете на реализирате веднага. 

Скорпион

3-те зодии, които ще изживеят любовна приказка до края на 2017 г.

Мечтаем си за любовта, а тя понякога не идва. За 3 от зодиите това съвсем няма да е вярно през наближаващата 2017 г. Ще ви се случи нещ...

През тази седмица може да си позволите повече свобода в това да бъдете себе си. Вторник и сряда са благоприятни дни за надграждане на отношения и промени в личния живот. В сряда и четвъртък ще ви е лесно да излезете от някои стереотипи и навици и да се опитате да действате така, както ви се иска. В края на седмицата ще се открият много възможности за нови контакти. През почивните дни бъдете инициативни и предприемчиви, не „блокирайте“ в нерешими въпроси. Просто си дайте повече време и ще ги разрешите по най-добрия начин.

Стрелец

През тази седмица си струва да се въздържате от прекаленото вглеждане във външните фактори. Във вторник и сряда бъдете по-задълбочени дори това да ви отнеме повече време. Четвъртък и петък ще са успешни и ползотворни дни особено ако се доверите на естествения ход на събитията.  През първата половина на първия почивен ден задължително избягвайте възможните конфликти. Не спорете – пред вас може да се разкрият много примамливи възможности – нещо ви чака в личните отношения. Собствената ви нагласа ще бъде от решаващо значение.

Козирог

Още в понеделник е възможно е да ви се наложи да правите това, което предизвиква сериозен вътрешен протест, но понякога се налага – няма как. Във вторник и сряда грешките може да са свързани със сериозни последствия, така че внимавайте.  В четвъртък и петък се постарайте да не вземате страна в спорове и конфликти. Ако в събота някой се опита да нарушава правата ви, отстоявайте ги решително, но спокойно. Най-важното е да задържите позиции, да запазите връзки и отношения, на които държите. Обръщайте внимание на идеите и мислите, които имат реално приложение.

4-те зодии, които ще се радват на КЪСМЕТ през 2017 г.

Има няколко зодии, за които ясно личи, че 2017 година ще бъде наистина успешна и ще се радват на късмет във всяко свое начинание. Ето к...

Водолей

През първия работен де използвайте рационално прилива на вдъхновение и енергия. Във вторник и сряда до проблем може да доведе изобилието от възможности и вашето разбиране, че можете да преуспеете в няколко неща наведнъж. Сряда и четвъртък ще бъдат интересни с това, че животът много обещава, но започнатото после ще трябва да се отработва, а тогава от ентусиазма ви може да няма и помен. Затова в петък изберете занимание, в което явно има полза и допринася за личния ви успех. Почивните дни се скрийте от външния свят, за да възстановите ресурсите си. 

Риби

Седмицата изисква да си съберете акъла и да забравите, че съществува друго освен работата ви. Във вторник и сряда това няма да ви е трудно и покажете на какво сте способни. В четвъртък и петък си помогнете с повече творчество, за да не „изпушите“ предварително. В петък се подкрепете с всички средства, които ви хрумнат – от здравословна закуска, до любим шоколад или чаша вино вечерта. През почивните дни не бързайте да се настройвате за почивка. Очаква ви много работа за вършене у дома с цел да се почувствате по-добре.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com