Седмичен хороскоп за 28 юни - 4 юли

13712
Седмичен хороскоп за 28 юни - 4 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не се опитвайте да се надпреварвате с времето. Ще имате достатъчно сериозни задачи, които ще изискват да сте по-внимателни, дори ако това ви забави. В сряда не предприемайте никакви рискове. В четвъртък ще имате най-много късмет. В петък не започвайте нищо ново. През почивните не предизвиквайте съдбата с рисковани действия.

Телец

Седмицата ще ви завари в завиден работен дух. Много е важно да си поставите реални цели, за да не се разочаровате. Съществува риск да се откажете, поради сериозно препятствие. Всъщност отстраняването му ще бъде много по-лесно, отколкото си мислите. В последния момент ще получите помощ от ваш приятел. Вярата в добрия развой на нещата ще ви помогне.

Близнаци

През тази седмица настъпва идеален период за възстановяване на баланса в личните отношения. През тези дни може да постигнете своето в развитието на връзката ви. Сега най-важното е да сте честни и ясни. Задкулисните действия няма да доведат до траен резултат. В здравословно отношение заложете на добрата храна. Макар и вкъщи - нищо не ви пречи на тренирате.

Рак

През тази ролята ви на съветник може да ви натежи, но мисията ви е благородна. Постъпките ви ще бъдат възнаградени. През втората част от седмицата направете така че да имате повече време за себе си. Сега е важно да анализирате някои моменти от личния ви живот, за да го подобрите. През почивните дни си вземете глътка въздух. 

Лъв

Седмицата ще ви предложи заслужени положителни емоции. Сторили сте много добрини и сега е ваш ред да приемате тези дарове. Замисленото сега ще се осъществи по най-приятния начин, макар и не толкова бързо, колкото ви се иска. Сега е моментът да се обърнете към скритите ви таланти и да се опитате да ги развиете.

Дева

През тази седмица бъдете добронамерени и положителни. Това ще ви помогне да привлечете късмета в живота ви. Сега не е време за критика и замисляне на отмъщения. В края на седмицата се въздържайте от взимането на решения и обсъждането на сериозни въпроси, които сега няма да може да придвижите. В личен план може да имате някои противоречия с партньора си, но те са напълно преодолими.

Везни

През тази седмица е добре да се вслушате в съветите на околните, дори най-странните и неочакваните. В средата на периода можете да получите ключ към интересуваща ви ситуация. Действията ви в любовната сфера могат да повлияят на обстоятелствата от близкото бъдеще. Сега задачата ви е да сте максимално отговорни и далновидни, както за себе си, така и за близките си.

Скорпион

През тази седмица ви очаква много любов и признателност. Сега може да се отдадете на сантименталност и да изживее всички емоции. Не се колебайте да се поглезите и да си позволите времето, което все не ви достигаше, за да осъществите замислите, посветени само и единствено на вашите интереси.

Стрелец

През тази седмица е добре да контролирате повече емоциите си. Ако сте прекалено разпилени може да изпуснете съществена печалба или изгода. Времето крие своите изненади и е желателно да не пропускате добрите възможности. В сряда и четвъртък следете и за усложняване на неща, на които възлагате големи надежди. Някой може да се опита да извърши незабележим промяна в живота ви, без вашето съгласие.

Козирог

Посветете тази седмица на духовното си развитие. Подарете си няколко дни и нощи, отдадени на нови книги или филми. Душата ви търси разтуха и това е начинът да ѝ го дадете. Действията ви може да привлекат вниманието на много сериозен и ценен човек. Възможно е да положите началото на сериозна връзка или приятелство. Периодът е добър за започването на здравословен начин на живот.

Водолей

През тази седмица успехът ви ще зависи само от вас. Спазвайте правилата на играта и никой няма да може да застане на пътя ви. В личен план може да бъдете притиснати да направите избор. Няма да имате много време за решаване, така че следвайте инстинкта и интуицията си, но не се подавайте на страха. За истинските неща се иска повече кураж и отговорност.

Риби

През тази седмица ясната ви категорична позиция по ключови въпроси няма да позволи на отсрещната страна да се опита да ви манипулира. Опитайте се колкото се може по-бързо да официализирате договореното. В личен план дайте повече свобода на половинката си. Доверието ви ще бъде възнаградено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите си

Ново начало: Как да смените професията, ако сте на 30, 40 или 50 години

Знамения за косата и ноктите, които всяка жена трябва да спазва

Защо се срещнахме, ако не можем да бъдем заедно

За да расте косата ни по-бързо: трихолог назовава 7-те най-добри продукта

Тези зодии ще донесат вихрушка от драма и емоции в живота ви

Какви грешки се правят при отглеждане на ягоди в двора

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com