Седмичен хороскоп за 31 май - 6 юни

11242
Седмичен хороскоп за 31 май - 6 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата ще ви позволи да подобрите професионалния си имидж, както и да разгърнете творческия си потенциал. Във вторник пред вас ще се разкрият нови хоризонти. Тайната на успеха ви ще бъде да говорите по-малко и правите повече. В петък може да възникне изненадваща ситуация, която да промени плановете ви. През почивните дни роднините ще напомнят за себе си. Опитайте се да им осигурите необходимата помощ.

Телец

Новата седмица ще бъде изпълнена с много нови бизнес срещи и контакти. Очаква ви ефективно общуване и установяване на нови контакти и връзки. В сряда доброто ви настроение и оптимизмът ви ще ви превърнат в търсен събеседник и партньор. В средата на седмицата помислете за почивка. В петък не се отклонявайте от предвидената стратегия. В неделя не усложнявайте живота си с излишни спорове.  

Близнаци

Очаква ви незабравима седмица. Сега всички пътища ще са отворени пред вас. Звездите ви съветват да не пропускате нито една възможност за реализация и участие във важни проекти. В края на седмицата очаквайте скъпи подаръци и изненади от любимия човек. Сега ще сте най-близо до сбъдването на най-съкровените си желания.

Рак

През новата седмица Съдбата ще ви срещне с интересни хора. Бъдете наблюдателни и готови за реакция, тъй като ще имате и възможността за кариерно израстване. За хармония в личния живот ще трябва да положите повече усилия. Внимавайте да не прекрачвате границите. Да засвидетелствате любовта и чувствата си ще имате възможност през почивните дни. 

Лъв

Това е седмица, в която ще имате възможност да осъществите отдавна замислени промени в живота си, които ще ви помогнат да достигнете нови висоти. Все пак бъдете внимателни и умерени, тъй като сега проявата на  прекалено голямо самочувствие може да се обърне срещу вас. Опитайте се трезво да оцените своите таланти и предимства и ги използвайте в точния момент. През почивните дни посветете грижовността си на семейството си. Децата ще имат нужда от повече внимание. 

Дева

През тази седмица не си поставяйте големи цели. Ако "пресолите манджата" рискувате да загубите, спечелените до момента позиции. В средата на седмицата не бързайте с взимане на решение. Мотото ви през този период трябва да бъде - обективност и спазване на златната среда.  През почивните дни се опитайте да съотнесете вашите желания с желанията на близките ви. Намерете необходимия компромис.

Везни

В началото на седмицата може да получите интересно бизнес предложение, което ще отвори нови възможности за вас. Предишните ви заслуги ще ви позволят да започнете от доста сериозна начална позиция. Във вторник и сряда са възможни кратки пътувания или командировки. Семейните проблеми е най-добре да бъдат обсъдени и уредени през почивните дни. Не преставайте да мислите за взаимността в отношенията. 

Скорпион

Това е седмица, в която да демонстрирате вашите силни страни и таланти. Те определено ще бъдат забелязани и възнаградени. В сряда очаквайте солидна печалба. В четвъртък ще ви зарадва добра новина, свързана с личния ви живот. В петък, в случай на спорни ситуации, използвайте целия си чар, за да въздействате на другите. Тогава резултатът ще надмине всичките ви очаквания. През почивните дни бъдете на разположение на близките ви.

Стрелец

През новата седмица ще срещнете интересни хора, които в някаква степен ще променят живота ви. В работата ви ще се появят перспективи, които ще имат положително отражение и върху личния ви живот.  В отношенията с близките хора заложете на компромиса. През почивните дни ще трябва да окажете помощ и подкрепа на ваши по-възрастни роднини. 

Козирог

Седмицата е благоприятна за вас в почти всички отношения. Ще успеете много, особено ако работите в екип с другите. Така хем ще ви е по-лесно, хем по-изгодно. В сряда се въздържате от критика, за да не изплашите партньорите си. Можете да мислите, каквото искате за другите, но не оказвайте никакъв натиск върху тях. Също така избягвайте морализиращи интонации в разговорите ви с близките ви хора. Самите вие не сте съвършени. 

Водолей

През тази седмица сътрудничеството с другите ще е от особена важност за вас. Добрата работа в екип ще ви помогне за придвижването ви напред. Все пак при взимането на важни решения не търсете съвети от другите и не се влияйте от тях. В четвъртък и петък бъдете готови за резки промени в обстоятелствата. През почивните дни ви очакват сериозни крачки в отношенията ви с любимия човек. Сега ще стане ясно дали ще преминете към следващото ниво във връзката ви.  

Риби

През тази седмица бъдете готови да реагирате на интересни предложения, свързани с работата ви. Във вторник при решаването на бизнес въпроси разчитайте повече на интуицията. Командировките и преговорите ще бъдат успешни в сряда и четвъртък. В петък проявете висша степен на отговорност, особено ако се касае за близки хора. В почивните дни се посветете на дейност, насочена към благотворителност.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com