Седмичен хороскоп за 5-11 април

12419
Седмичен хороскоп за 5-11 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не хранете излишни илюзии. Сега е много важно да сте здраво стъпили на земята. Може  и да продължите да живеете в своя собствен свят с приказни представи, но това няма да ви донесе нищо добро и така или иначе ще ви се наложи да смените тактиката. Във вторник бъдете особено внимателни при работа с машини, най-добре не шофирайте. Сряда и четвъртък са добри дни за компромиси с близките хора. През почивните дни не оставайте несвършени спешни домашни задачи.

Телец

През тази седмица в живота ви ще навлезе нова ситуация. Тя ще ви е донякъде позната или по-скоро вашите доскорошни умения ще ви помогнат да се справите с нея. Не се страхувайте от промените, макар и трудни те ще ви издигнат на едно ново ниво. Във вторник ще получите важна подкрепа от човек с влияние. В сряда бъдете стриктни във всичко, което правите.  В четвъртък ще получите жест на неочаквана грижа и нежност, които ще ви покажат, че животът е по-хубав, отколкото си мислите. През почивните дни се опитайте да се справите със страха и продължете смело напред към постигането на целите ви. 

Близнаци

В началото на седмицата ще се в буря от събития. Във вторник около вас ще има твърде много суетене и напрежение. Сряда е подходящо време за откровен разговор с приятел или любим човек, такъв разговор ще изясни много от висящите въпроси между вас. В четвъртък бъдете активни, в противен случай рутината може да ви завладее. В петък е препоръчително да преразгледате плановете си, за да ги приведете в съответствие с променените обстоятелства. Единият от почивните дни прекарайте в активна физическа дейност.

Рак

През тази седмица препятствията, които по един или друг начин могат да възникнат по пътя ви, ще бъдат успешно преодолени. Във вторник не се колебайте да си дадете почивка. Това може да бъдат повече часове сън. В сряда не позволявайте на минали неуспехи да повлияят върху самочувствието ви.  Не забравяйте, че заслужавате най-доброто. В четвъртък и петък в душата ви ще се проясни. В събота и неделя направете дълга разходка с любимите си хора.

Лъв

През тази седмица най-важното ще бъде да не преставате да вярвате в най-доброто. Сега обстоятелствата ще бъдат във ваша полза. През целия период ще имате на какво да се радвате, както в кариерата си, така и в личния си живот. В сряда и четвъртък очаквайте неочаквани и приятни подаръци от Съдбата. В петък ще се отървете от огромно притеснение. През почивните дни не се колебайте да излезете на срещи с приятели. Прекарайте времето в разходки извън града.

Дева

Тази седмица бизнес срещите ще доведат до полезни контакти. В понеделник не се колебайте да споделите с колегите си вашите идеи за развитие в работата. В сряда ще имате шанса да бъдете на гребена на вълната, опитайте се да не я пропуснете. В четвъртък започва благоприятен  период  в личния ви живот. В петък очаквайте добра новина - ще бъдете поканени за участие в голям бизнес проект. В събота и неделя не чакайте другите да ви забавляват - поемете инициативата.

Везни

През тази седмица оставете претенциите си на страна. И без това ще имате толкова много работа, че не бихте имали време за излишни капризи. Във вторник очаквайте положителен отговор на ваша стара молба. В сряда важен семеен въпрос ще бъде разрешен с лекота. В четвъртък не бързайте да реагирате първи, ако се окажете участник в конфликт. В петък заложете на спокойствието. През почивните дни се отдалечете максимално от шума на града.

Скорпион

През тази седмица не забравяйте, че всичко е във вашите ръце. Във вторник само да имате желание и ще сте способни да разрешите всеки проблем. В сряда ще се справите с трудна ситуация. Това може да доведе до сериозно увеличаване на доходите ви. Това е период, в който можете да направите много - нужно е само да повярвате в себе си, обичайте, творете, не крийте чувствата си и изпълнявайте желанията си, но се жертвайте. Ако се чувствате добре, тогава ще е добре за тези, които ви обичат.

Стрелец 

През тази седмица усилията ви най-накрая ще бъдат увенчано с успех. Това ще ви помогне отново да повярвате във възможностите си. Вашата упорита работа ще даде плодове и в средата на седмицата ще получите сериозно признание и дори награда. В четвъртък и петък използвайте рационално силата си. В никакъв случай не допускайте да се претоварвате. Почивните дни не прекарвайте у дома - имате нужда от сериозно раздвижване.

Козирог

В началото на новата седмица бъдете стриктни. Сега не е моментът да закъснявате или отлагате важни срещи.  Във вторник и сряда от изключително значение ще бъде качеството на общуването ви с другите хора, особено с колегите ви. В личен план бъдете внимателни - рискувате да нараните любим човек.  В четвъртък и петък ще има възможност да покажете най-добрите си качества, просто не спорете за дребните неща. Почивните дни обещават нови интересни срещи с ценни личности.

Водолей

През тази седмица не бързайте да се ядосвате ако плановете ви се променят. Всичко, което се случва ще бъде за добро. Във вторник се водете от мисълта кое е най-доброто за семейството ви. В сряда ще получите добра новина за професионалното ви развитие. В четвъртък помислете върху това как бихте могли да разнообразите семейната рутина. В петък помислете за осъществяването на романтична вечер. През почивните дни опитайте ново занимание или спорт.

Риби

През тази седмица няма да ви е лесно да избягате от притесненията си, но вече сте отбелязали значителен успех в борбата си със страховете. Във вторник не се колебайте да откажете дейност, която не ви е по сърце.  В сряда се пригответе да участвате в ожесточен словесен дуел - важното е да запазите добрия тон, каквото и да става. В петък се обадете на стар приятел. Поне един от почивните дни прекарайте на място в близост до вода. Това ще е най-добрият начин да се отпуснете. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com