Седмичен хороскоп за 7-13 юни

19527
Седмичен хороскоп за 7-13 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще са ви нужни много сили, за да посрещнете предизвикателствата на Съдбата. Изпитанията ще бъдат най-вече в деловата сфера. В първите дни на седмицата пазете силите си за дейности, които ще са полезни за вас. Не ги хабете за гняв и съжаления. В четвъртък не се подавайте на манипулации в личен план. Изживейте нещата така, както ги чувствате. Не се натрапвайте на никого. В почивните дни търсете баланса.

Телец

Това е седмица, в която ще сте изключително продуктивни. Не парадирайте с възможностите си, а правете нещата си бавно, тихо и дори потайно. изненадайте околните с постиженията си, но не им давайте повод да мислят, че винаги може да е така. Активността ви през периода ще ви спечели сериозно предимство пред конкуренцията. Четвъртък и петък отделете време за любов. Почивните дни разделете между вашите нужди и тези на семейството ви.

Близнаци

Това е седмица, която да посветите изцяло на себе си. Точно тогава може да ви "задърпат" от различни посоки, но нека това не ви притеснява. Случващото се ще е тест за вашето търпение и умение да отстоявате себе си. През целия период се въздържайте от изясняване на отношения. В личен план оставете нещата такива, каквито са. Отговор на важни въпроси ще получите през почивните дни. 

Рак

През тази седмица ще бъдете щастливците на Зодиака. Ще се радвате на разбирателство и любов във връзката ви. Това  е добър период за разбирателство по важни семейни въпроси. В сряда очаквайте добра новина, свързана с финансовото ви положение. В четвъртък и петък са важни дни за професионалното ви развитие. През почивните дни си дайте почивка от пътувания и останете у дома или кратки разходки на близки места. 

Лъв

Това е седмица, в която ще може да затвърдите позициите си в служебно отношение, особено ако заемате ръководна длъжност. Спазвайте баланса, тъй като ако прекалите може и да загубите ценни позиции. Сега взаимоотношенията с другите ще са от особена важност за вас. В средата на седмицата може да очаквате помощ за решаването на семеен проблем. През почивните дни не се товарете излишно, но ако бъдете помолени за помощ от роднини - не отказвайте.

Дева

Предстоящата седмица ще е решаваща за много аспекти от живота ви. Бъдете отговорни към постиженията си, но и към тези, които са ви помогнали да стигнете до там, където се намирате в момента. Сряда ще бъде денят с най-много предизвикателства за вас. В четвъртък изведете важните изводите от последните седмици. В петък ви предстои важно изпитание. През почивните дни се въздържайте от емоционални изблици и заложете на баланса и спокойствието.

Везни

Това е седмица, в която ще може да се уверите във верността и подкрепата на важни за вас хора. В понеделник и вторник не поемайте допълнителни задачи. В сряда обърнете специално внимание на семейството и на децата си. В четвъртък не се колебайте да отделите време за ваш стар познайник. Очаква ви възраждането на едно ценно приятелство. През почивните дни отделете време за активно спортуване.

Скорпион

През тази седмица наблегнете на професионалните задачи. Сега ще може да се представите в най-добрата си светлина. Вторник и сряда ще са решаващи за вашето положение в работата. В четвъртък ще имате повод за празнуване - направете го елегантно и изискано. В петък се постарайте да разберете чувствата половинката ви и не ги наранявайте. През почивните дни намерете време за романтика и красиви жестове.

Стрелец

Това е седмица, която ще е решаваща за вашето професионално развитие. Предстои ви да научите много нови неща. Още в първия ден от седмицата ще бъдете потърсени за съвет. Вашите думи ще са решаващи за нечие бъдеще, затова бъдете обективни. В сряда и четвъртък ще имате спокойствието да помислите за вашите планове. В петък отделете време за занимание, свързано с изкуство. През почивните дни вашите приятели няма да ви оставят да скучаете.

Козирог

Това е седмица, в която вашата добрина и щедрост ще достигнат невиждани висоти. Още в понеделник ще бъдете помолени да се включите в благородно начинание. Вашите способности ще са решаващи за успеха на мероприятието. Всичко, което вложите сега ще се възвърне многократно. В сряда и четвъртък е добре да разнообразите дните си с повече изкуство. В петък не забравяйте да поглезите любимия си човек. В събота и неделя не се надпреварвайте с никого. Заложете на спокойствието. 

Водолей

През тази седмица ще се ползвате с голяма степен на доверие от близките и колегите ви. Това е приятно, но ще трябва да докажете, че заслужавате такава чест. Във вторник може да се наложи да останете до късно в офиса. В сряда ви очаква ползотворна среща - бъдете ясни и конкретни, за да постигнете дългосрочни резултати. През целия период записвайте задачите си, за да не пропуснете нещо важно. Постарайте се и да не закъснявате за срещи.

Риби

През тази седмица за вас ще е важно да повишите активността си. Имате неотложни задачи и никакви оправдания няма да ви спасят от изпълнението им. Истината е, че няма да срещнете особени трудности, просто трябва да сте по-дисциплинирани. В сряда очаквайте добри новини. В петък емоциите ви може да ви подведат - не го позволявайте. В събота и неделя оставете време за довършване на работни задачи, но и за хобито ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com