Сексуален гид за пищни дами

42148
Сексуален гид за пищни дами

В последните години доста започна да се говори за по-пълните представителки на женския пол. Бавно започнаха да завладяват модните подиуми и кориците на списанията. Пропаганда на свободата, на живота без предрасъдъци и притеснение. Дамите започнаха да намират своето място в обществото, придобиха самочувствие и преоткриха себе си.

Дълго време обаче, пищните дами не бяха свързвани с думата секс. Повечето хора харесваха извивките им, но ги приемаха като индивид за едно добро приятелство. Нещата бързо се променят. Ето няколко съвета за вас, дами. Покажете красотата си и се възползвайте от пищните си форми в леглото в пълния им потенциал.

1. Да, вие сте секси!

8 неща в секса, които мъжът трябва да пробва преди 30

В днешно време все повече мъже се обвързват след 30-те. Времето, в което са сингъл е перфекното време, в което да опитват нови преживяв...

Добрият секс не зависи от размера на дрехите, които носите. Сексапилът е комплекс от много  качества. Можете да завладеете съзнанието на един мъж и да завъртите главата му не само със тънка талия. Стереотипа за перфектните мерки 90-60-90 отдавна вече е мит. Това, което търсят днешните мъже, е съвкупност от чар и характер. А щом успеете да грабнете вниманието му, автоматично ставате най-секси дамата за него.

2. Не гасете лампите

След създаването на впечатление и появяването на страстта идва най-ужасяващия момент за някои. Секс на пусната лампа! Опитайте да заглушите онзи плащещ глас, който крещи автоматично да се отдадете на ласки в тъмното. Щом мъжът до вас чувства възбудата във въздуха значи, че иска да се наслади изцяло на тялото ви. Не гасете лампите! Не отнемайте удоволствието на половинката си.

3. Не допускайте срама да се намести в леглото ви

Отдайте се напълно на удоволствието. Оставите ли срама да бъде третия в леглото, просто забравете за щастлив край на приключението. Не се оглеждайте постоянно, не се притеснявайте от пищните си форми. Възползвайте се от това, помнете, че здравото тяло, доставя много по-голямо сексуално удоволствие.

Какво друго, освен секс, търси всяка ЗОДИЯ в любовта

Или какво друго ви интересува една идея повече от секса? Вече всички сме наясно, че в последно време сексът не е най-важното. Дори мъжк...

4. Не е нужно да харесвате тялото си, за да правите страхотен секс

Размерите и формите нямат нищо общо с възможностите. Дори няколко килограма да надвишават перфектната ви визия за красота, не пренебрегвайте уменията си. Най-важното – след като той е с вас в леглото, харесва тялото ви и е влюбен в извивките ви! Заложете на въображение и пластика. Доставете удоволствие и на двама ви, така че да бъде незабравимо.

5. Мъже с връзки с „пищни“ дами споделят, че не искат приятелката им да отслабва

Колкото и невероятно да ви звучи, така е! Когато се влюбиш, го правиш в човека срещу себе си. Не искаш да наблюдаваш метаморфозата му, а да се любуваш на човека, който е. Половинката ви ви подкрепя във всички ваши решения, но често предпочита да се радва на закръглените ви форми.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com