Щастие в любовта за 6 от зодиите ДНЕС

35765
Щастие в любовта за 6 от зодиите ДНЕС
Снимка: iStock/Guliver

Днес ще бъде много интересен ден за някои от зодиите, които ще усетят тръпка към напълно непознат или приятел, с когото се познават от години. Други зодии пък ще се наложи да преосмислят поведението си, защото в противен случай могат да останат сами.

Ето какво чака всяка зодия ДНЕС:

Овен

Днес бъдете много внимателни с половинката си, защото тя определено не може да понася някои ваши ревностни изблици напоследък. Една връзка не се гради на ревността, тя може само да я разруши. Не си мислете, че като веднъж сте завладели нечие сърце, то ще бъде ваше завинаги.

Телец

За една връзка са нужни много грижи – както за самите взаимоотношения, така и аз външния вид на всеки един от двамата. Напоследък сте занемарили себе си и връзката си. Това е грешка, която трябва да поправите бързо, за да не се окажете сами накрая. Поддържайте повече визията си, защото всеки освен със сърцето си, обича и с очите си.

Близнаци

Днес ви очаква много приятна романтична изненада, веднага след като се приберете от работа. Дали ще е под формата на цветя, подаръче или вечеря на свещи – очаквайте, за да разберете. Купете бутилка вино на път за вкъщи.

Рак

Силен и вълнуващ СМС ще преобърне представите ви за ваш близък човек, с когото никога не сте имали по-различни от приятелски отношения. Понякога привличането се развива с годините, защото всеки се променя и става по-близък до това, за което другия мечтае. Порадвайте се на вниманието, никога не можете да знаете какво ви очаква след това...

Лъв

Ако не си държите езика зад зъбите, днес може да ви очаква огромен скандал с любимия човек. Не си мислете, че търпението на другия е безгранично, особено що се отнася до вашите променливи настроения. Ако не се чувствате добре, по-скоро отбягвайте човека до себе си, докато настроението ви не се нормализира.

Дева

Всеки човек заслужава щастие във всеки един ден. Днес ще изпитате приятно усещане от това, че някой мисли за вас по по-различен начин, отколкото сте си представяли. Имате много да учите са усещането и това как рядко виждате, когато някой хлътва по вас. Но този някой ще се погрижи да разберете възможно най-скоро за това!

Везни

Денят ви няма да тръгне много позитивно в любовен план, но ще завърши повече от добре. Ако сте канени да излизате с компания, която не ви е много близка, все пак приемете поканата. Очаква ви интересно запознанство, което ще накара сърцето ви да трепне по някого.

Денят ти на раждане показва какъв си в ЛЮБОВТА

Дните от седмицата имат своето символично значение, когато говорим за характери и любовни предпочитания, както и късмет в живота. Всичк...

Скорпион

Много трудно човек може да ви разбере, когато сте в особено настроение – такова, което подсказва, че не искате никой да припарва до вас. Сменете начумерената гримаса с усмивка, защото никога не знаете кой може да се влюби именно в усмивката ви.

Стрелец

Ще получите дълго обяснение в любов, което отдавна чакате. Ако сте човек, който не предприема първата крачка, то някой ще се погрижи да ви достигне не само с думи, но и с дела.

Козирог

12 неща, които той прави, само ако те обича

Жените често пъти имаме нужда от няколко потвърждения от противоположния пол, за да сме уверени, че той иска да бъде с нас. Директните ...

Не се страхувайте да признаете чувствата си, ако наистина изпитвате такива към някой от обкръжението ви. Има малко моменти в живота, в които човек сам избира щастието си – погрижете се това да е един от тях.

Водолей

Изненадайте половинката си с нещо приятно! Човекът до вас наистина има нужда да усети обичта ви, защото в последно време може да се колебае относно това какви са чувствата ви. Успокойте го с мил жест и хубава изненада.

Риби

Очаква ви спокоен ден, в който ще имате и хубави случки, но и малко разочарования в любовта. Не се напрягайте излишно, а изчакайте утрешния ден – той може да бъде много по-приятен от днешния с това, че ще усетите загриженост от някой, за който не сте и предполагали...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com