Синът на Шварценегер се преби със ски

63465
Синът на Шварценегер се преби със ски

Синът на Арнолд Шварценегер, Патрик се отърва с леки синини и няколко шева на гърба след ски уикенд в Айдахо.

Лекият инцидент станал тази събота и неделя, докато Патрик карал ски с група приятели. Той получил леки наранявания след падане и бил откаран в болница. "Благодарение на лекарите се отървах само с няколко синини", коментира той на страницата си в Туитър, съобщава БГНЕС.

Арни и Слай срещу най-големия враг на човечеството

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун ще се съюзят срещу най-големия враг на човечеството в новия проект "The Tomb – Jesus Chris...

Травмата на сина на Арнолд и Мария идва само месец, след като по-малкият му брат Кристофър беше приет в болница с множество фрактури, които получил, докато сърфирал на плажа в Малибу.


Дали всички тези събития са виновни за сближаването на Шварценегер и бившата му съпруга, се питат някои медии, след като преди дни заснеха двамата на обяд в Санта Моника.

Двамата се разделиха през май м. г., след като Шварценегер призна, че е баща на извънбрачно дете от детегледачка, която работела в дома им преди десет години. Шрайвър подаде молба за развод два месеца по-късно.

Арни се бори за Мария Шрайвър

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър посещават брачен консултант в опит да се помирят, съобщи Контактмюзик. Инициатор на посещенията е а...

Арни и Мария се събираха за няколко семейни повода в следващите месеци и според слуховете започнали да посещават брачни консултации в опит да скрепят връзката си. Терминаторът обаче опроверга слуховете, че двамата са на път да се сдобрят. Но беше категоричен, че той и Мария винаги ще бъдат екип, когато става въпрос за отглеждането на четирите им деца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com