Сложните жени винаги получават най-добрите мъже

8399
Сложните жени винаги получават най-добрите мъже
Снимка: iStock

За истинския мъж, онзи, който знае къде му е мястото и си тежи на него, няма нищо по-привлекателно от сложните жени. Тя е трудна за разгадаване, предизвиква постоянно интереса му и е по-сложна за разбиране от всеки един фокус. Именно това привлича мъжът в нея.

Да бъде обаче обичана такава жена може да бъде истинско предизвикателство. Със сигурност обаче ще разберете, че една такава жена си струва и бихте дали всичко за нея, а тя ще ви отвърне с любов и уважение.

Когато една жена е лесна за привличане, тя ще е магнит за различни мрънкащи, мамини синчета или пък плейбои, които харесват всичко, изпречило се на пътя им. Но когато една жена е сложна, тя бързо ще откаже разглезените момченца. Тя обаче ще привлече уверени мъже, които знаят как да се държат с една жена, могат да я обичат и уважават и най-важното – ще я приемат такава, каквато е.

5 знака, че сте открили самоуверена и независима жена

Не всеки мъж има обаче смелост да обича такава жена. Нейната яростна страст, заплетена душа и на моменти сложна идентичност могат да уплашат повечето господа. Този тип жени тестват мъжете със свръхестествена осъзнатост. Това го прилагат особено в случаите, когато искат сериозни, дългосрочни и пълнокръвни отношения. Те няма да се впечатлят от безброй обещания и като цяло желание за нещо повече. Ще се впечатлят от мъжественост, от самочувствие с покритие, с което да преодолеете нейните капани за мисълта.

За повечето мъже тези психоемоционални викторини изглеждат наистина като манипулация и опит за налагане. За истинските мъже обаче те са възможност да се докажат и да покажат какво могат и що за хора са. Именно с тези „викторини“ сложните жени успяват да отсеят момченцата от мъжете.

8 качества, които правят една жена незабравима

Повечето мъже имат склонността да се перчат пред такава жена. Те не се отказват лесно да я съблазнят и на всяка цена искат да я имат. Сложната жена обаче би се доверила на човек, който ще усети като свой приятел, довереник. За нея той трябва да може да обича, да бъде до нея в най-трудните моменти, да е грижовен, уверен в своите способности и да я подкрепя. Ако тя не види това на пръв поглед, не си губете времето да се опитвате – тя вече е преценила, че вие не ставате и няма да ви даде зелена светлина.

Докато не почувства готовността на мъжа да бъде посветен на нея до края на живота си, тя няма да го допусне до себе си. Когато това стане обаче и двамата ще бъдат повече от щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Уроците и възможностите, на които провалът ни учи

9 причини млади мъже да харесват по-възрастни жени

Дали ме харесва или си въобразявам - ето как да разберете

Харесва ли ме колегата, или е просто любезен – ето как да разберете

Защо косата ми изтънява - въпросът, който всяка жена си задава поне веднъж

Има ли разлика между риган и чубрица?

Животът ви е все по-объркан? 4 признака, че Вселената ви изпитва

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com