Суров коментар срещу подигравките с Никол Шерцингер

48135
Суров коментар срещу подигравките с Никол Шерцингер

Най-обсъжданата тема от света на звездите днес е публикуваната снимка на Никол Шерцингер и лавината от неприлични коментари, които стотици българи публикуваха във Фейсбука на звездата. По този повод попаднахме на силно възмущение към грозната постъпка:

"Скъпи българи,

"Тролинг" срещу "кифлинг": Майтап бе, Никол

Българи наводниха Facebook страницата на американската певица Никол Шерцингер след нейна публикация как сготвила вечеря на мечето си и ...

срам сте за обществото. Не сте забавни, нито остроумни. От шега разбираме, но вашите коментари са долнопробен балкански хумор, с който се забавляват хората с основно образование и нито един ден стаж на работа.

Където и да отиде, дори виртуално, българинът си личи от километри. Самите ние не искаме да докажем на света, че сме мислещи хора, а се гордеем с простотията си и посредствения хумор.

Гришо си хванал приятелка и ние се чувстваме съпричастни и чак ни става гордо, като че ли и ние имаме пръст в това. Типично българска черта, с която няма как да се бори човек, прекалено дълбоко вкоренена е.

Обаче вие, група хората, които се смятате за остроумни, решихте да излеете цялата простотия под снимка с положителен характер на жена, която е на светлинни години от вас. Причини: НЕИЗВЕСТНИ

Българи се подиграват с новата приятелка на Гришо

Не сме вярвали, че една толкова обикновена новина за Григор Димитров и новата му приятелка Никол Шерцингер може да доведе след себе си ...

Не ви ли е срам? После се жалвате, когато отидете в чужбина и ви питат откъде знаете английски и чудят се защо изглеждате спретнати. Обиждате ли се, когато прочетете лош коментар за България, когато попаднете на статия с мизерни снимки и още по-мизерни хора? Следващият път, когато се случи, да се сетите, че и вие имате принос, макар и микроскопичен, за жалкия образ, който България гради пред света.

Мизерна държава с мизерни хора. Вие сте поредното доказателство за това!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com