Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съвет за всяка зодия за 15 май (Част 1)

14 май 2021, 20:03 часа

Овен

Представителите на зодия Овен не бива да се оказват от мечтите си. Много е важно да проявят постоянство, ако искат да се сблъскат с истински успех. Не е добра идея днес да пътуват, нито да бъдат част от шумни компании. Възможно е срещата с много хора да ги подтикне към състояние на депресия.

Телец

Зодия Телец днес ще се чувстват отегчени и забравени от света. Нямат желание за каквото й да е било и това изключително много ще ги демотивира. Не е препоръчително обаче да се отпускат и да тънат в мрачни мисли. За предпочитане е да дадат всичко от себе си и сами да се измъкнат от този емоционален капан.

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд, 15-16 май

Близнаци

Близнаците днес ще се чувстват уморени и отпаднали. Напоследък имат твърде много работа и не им остава време за почивка. Добра идея е именно днес да отделят няколко часа единствено за себе си. Разходка в парка и вечеря с приятели е чудесен начин да презаредят батериите си.

Рак

Раците ще се чувстват изнервени днес. Те от дълго време се борят с проблеми на работното си място. Възможно е в събота да получат предложение за нова работа. Дали ще приемат или ще го отклонят, зависи единствено от тях самите.

Лъв

Лъвовете са изключително изтощени в събота. Предстои им да се изправят пред хора, които успяват винаги да отключат омразата в тях. Периодът им не е лесен и звездите ги съветват да медитират по-често и да пречистват умовете си от мрачни мисли.

Ето кои са най-сантименталните зодии

Дева

Девите днес ще се чувстват в добро настроение. Много е вероятно да получат неочаквано постъпление в банковите си сметки. Тази финансова изненада много ще им се хареса. Денят е подходящ за шопинг и развлечения.

Част 2 - четете ТУК :)

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес