Съвет за всяка зодия за днес – 15 февруари

5772
Съвет за всяка зодия за днес – 15 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Колкото по-често се вслушваме в думите на звездите, толкова по-успешни може да бъдем. Днес те споделят с вас съвети, които да ви предпазят от беди и отведат право към целите.

Ето какви са те:

Овен

Опитайте да се овладеете в днешния ден. Като, че ли непрестанно сте в търсене на конфликти и разпри с най-близките си хора. Това обаче би могло да доведе до по-сериозни последици. Твърде вероятно е да влезете в конфликт и с вашите шефове. В понеделник подписвайте договори и други важни документи, след като внимателно ги разгледате и прочетете.

Телец

В понеделник ще изпитвате удоволствие от работата, която вършите. Днес е подходящ момент да демонстрирате качества и умения на работното място и да се издигнете в службата. Твърде вероятно е обаче да усетите едно неприятно чувство, в следствие от противоречието между интересната работна и ниското възнаграждение.

Близнаци

Днес копнежите ви в любовта имат съвсем различен облик от обикновено. Приятелите ви ще бъдат около вас в този снежен ден. Възможно е да изпитате ревност в семейството си. Що се отнася до парите, нещата са много несигурни. Един ден сте добре, на следващия – не.

Рак

В любовта е възможно да се появи онзи мистичен дух, който да ви кара да търсите отговори на куп въпроси. Денят ще бъде успешен за представителите на зодия Рак, които се занимават с журналистика, транспортни и туристически услуги. В понеделник разговорите в семейството ще доведат до положителни емоции.

Лъв

Твърде вероятно е днес да изпитате известна доза разочарование и да разберете, че вашата половинка съвсем не е онзи порядъчен човек, за който сте я мислили. Днес това, което е в главите ви, ще бъде в пълен контраст с усещанията и мнението на близките ви. По-добре останете сами и си дайте време, в което да премислите случващото се.

Дева

В никакъв случай не е добре да си правите заключителни изводи и да взимате твърде присърце чуто и видяно. Най-добре оставете нещата така, докато се уталожат. В понеделник разчитайте единствено на себе си.

Везни

Днес ще изпитате желание да се лишите от стандартните задължения. Иска ви се да я карате през пръсти и да не поемате сериозни ангажименти. Оставете си няколко часа за почивка. Може би точно от това имате нужда.

Дневен хороскоп за 15 февуари

Скорпион

КЪСМЕТЧЕ за 15 февруари според зодията

Овен Животът винаги предлага нов шанс, действайте смело и не поглеждайте назад. Телец Стара любов ще намери обратен път в живота ви....

За предпочитане е представителите на този зодиакален знак най-накрая да се научат да прощават грешките на околните. Днес ви предстои сериозно да се потрудите на работното си място.

Стрелец

Дори онези от вас, които са на любовна вълна, няма да привлекат към себе си сериозни връзки, а повърхностен флирт. Искате да се издигнете в службата, но бъдете подготвени за известни забавяния. Нещата няма да се случат по план и това най-вероятно изобщо не зависи от вас.

Козирог

Семейните ви взаимоотношения днес вероятно ще са на преден план. Не позволявайте на никой да влияе на мнението ви, дори на онези високопоставени хора, на които преди това сте разчитали. Опитайте сами да се изправите пред проблемите.

С кого си най-съвместим според китайския хороскоп?

Време е отново да отправим поглед към китайския хороскоп с интересната статия от сайта yourtango.com, която показва как са съвместими р...

Седмичен хороскоп за 15-21 февруари

Водолей

Днес ви предстоят нови запознанства, които в бъдеще е твърде вероятно да се превърнат в нещо повече за вас. Не сте суетни в днешния ден и не ви липсва скромност. Това ви откроява изключително много сред колегите.

Риби

В понеделник ще се сблъскате с не малко лъжи, илюзии и откровения. Бъдете много внимателни, когато става въпрос за любов. Ще проявите щедрост, но единствено към хората, които много обичате и цените!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

8 качества, които притежава силната жена

Как най-лесно да се справим със стреса на работното място?

Кои традиционни арабски ястия са популярни и у нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com