Съвет за всяка зодия за месец февруари

48098
Съвет за всяка зодия за месец февруари
Снимка: iStock/Guliver

Повече диалогичност и хармония в общуването с околните вещаят звездите през настоящия февруари. В началото на месеца Меркурий влиза в знака на Риби, което ще позволи мислите ни да станат по-ясни и да използваме силата на диалога за решаване на някои проблеми. Все пак астролозите имат различни съвети за всеки един от представителите на зодиакалните знаци. Ето и кои са те:

Овен – Намалете скоростта

Добри дошли във февруари, драги буйни Овни. През втория месец на годината звездите ще ви дадат възможност да поукротите малко завладелите ви през януари бурни страсти и да се настроите на по-романтична и спокойна вълна. В понеделник, 3 февруари, планетата за комуникацията Меркурий навлиза във философските Риби, което ще ви даде възможност да се почувствате романтично и да намалите скоростта. Предстоят ви дни с чудесна възможност да проведете всякакви трудни разговори за отношения, които отлагате и ще се чувствате готови да изслушате отсрещната страна.

Телец – Вземете това, което искате

Телци, подгответе се да вземете това, което искате. В началото на месеца се очаква пълнолуние в огнения знак Лъв, a това ще ви даде възможност за силна изява и възможност за наслада от положения до момента труд. Упоритата енергия на Телците ще бъде заплатена подобаващо и то особено в сферата на професионалната реализация. Сега е моментът да се зарадвате на добрата оценка на работата ви, за която сте хвърлили часове и дни усилия. Продължете напред и планирайте вашите професионални изяви, не се колебайте да кандидатствате и за ново работно място.

Близнаци – Следвайте интуицията си

Предвидливостта и събирането на информация е една от вашите водещи черти, уважаеми Близнаци. Вие сте една от зодиите, които обмислят сериозно предприемането на важни решения и промени. Този месец звездите ви съветват да вярвате и на интуицията си. Ако ви предстои подписване на договор или друга стъпка, свързана с документация, и всичко изглежда наред на пръв поглед, но шестото ви чувство говори друго, послушайте го. Този месец Вашата интуиция ще е силно изразена и е възможно да Ви предпази от сериозни грешки.

Рак – Не се притеснявайте излишно

Февруари е месецът за изненадите за зодия Рак. Очакват ви приятни новини, свързани с външни източници на доходи. Звездите обаче ви съветват да действате бързо, ако имате работа, която е свързана с дома или движите бизнес от вкъщи. Възможно е действията Ви да не бъдат разбрани добре от партньора Ви, но това не бива да Ви притеснява. Не се оставяйте страховете да водят и не позволявайте на притесненията да променят начина ви на мислене, защото сте напълно подготвени за това, което правите.

Лъв – Погрижете се за хармонията у дома

Този месец лъвове, звездните прожектори са се насочили към вашия любовен живот. Астролозите ви съветват да се опитате да стоплите отношенията с половинката, привнасяйки доза романтика и хармония помежду ви. Запалете отново пламъка на домашното огнище, защото партньорът ви има нужда от вас точно сега. Възможно е да възникнат някои разногласия и спорове, но с доза компромис и любящо отношение от ваша страна, те ще се изгладят лесно.

Дева – Работете внимателно

Февруари месец ви чака доста работа, но това не е притеснение за винаги енергичните Деви. От доста време работите върху конкретна задача и сега се очакват новини, свързани с нея. Планетите ви съветват да преценявате внимателно сделките, които се задават на хоризонта, защото е възможно да има известна доза неразбиране. Оглеждайте внимателно документите, с които работите и офертите, които ви се предоставят, за да извлечете най-голяма полза за себе си, но и подхождайте реалистично. Хубавото е, че мислите ви ще са ясни и ще успеете да се концентрирате.

Везни – Харчете внимателно

Забавления и различни развлечения очакват везните през втория месец на годината. Нерядко приятните емоции обаче излизат доста скъпо, така че мили Везни, бъдете нащрек с финансите си, защото забавленията може да изпразнят неочаквано джоба Ви. Неразумното харчене може да стане и причина за скандали с половинката, така че внимавайте за какво и как изразходвате парите си. Забавлявайте се през февруари, но все пак без да оставате на червено, е препоръката на астролозите.

Скорпион – Избягвайте конфликтите

Разногласия на работното място може да разклатят нервите на скорпионите през февруари, сочат хороскопът им за този месец. Опитайте се да изгладите различията с колегите, за да не задълбочите конфликтната ситуация, съветват звездните предсказатели. Очакват ви и промени в дома, но подкрепата на любимия човек ще ви даде нужната опора, за да се чувствате уверени и да не се притеснявате излишно.

Стрелец – Отложете пътуване

Част от Стрелците обмислят пътуване в чужбина през февруари, но моментът не е особено подходящ, сочи астрологичната им прогноза. Има риск излизането зад граница точно сега да не донесе желаните приятни моменти, така че ако имате възможност, отложете пътуването за по-късен етап. Отстоявайте себе си, особено когато става дума за споделена професионална отговорност, съветват още звездите.

Козирог – Заровете томахавките у дома

Месечен хороскоп за февруари 2020 година

Овен През този месец не предизвиквайте Съдбата. Сега е много важно да спазвате правилата. Всичко, което правите трябва да е с мисълта ...

Несъгласията и противоречията могат да създадат напрежение в дома ви през февруари, уважаеми Козирози. Астролозите ви съветват да отстъпите в името на хармонията и мира вкъщи. Добрата новина, е че кариерата ви ще тръгне в правилната посока, въпреки притесненията, които изпитвате по отношение на финансите. Не се притеснявайте, скоро всичко ще се нареди по най-добрия за Вас начин.

Водолей – Мечтайте, но трезво

Хиляди мисли и идеи ще връхлетят водолеите през февруари. Ще усещате прилив на вдъхновение и желание да творите, както и да се занимавате с непознати за вас сфери. Възможно е да бъдете натоварени с нови отговорности на работа, за което ще получите подкрепата на партньора, който ще бъде ваша опора. Обхваща ви настроение за духовни търсения, но ви съветваме да не оставяте трезвата преценка съвсем настрани и да не забравяте реалистичния поглед върху нещата.

Риби – Подредете финансите си

Внесете ред във финансите си, мили Риби. През февруари може да изпитате известни притеснения, свързани с личните си доходи, но не се притеснявайте излишно – астролозите не виждат сериозни проблеми в тази сфера от живота ви, а по-скоро нужда от внасяне на ред и по-точно планиране на разходите. Бъдете спокойни, защото скоро ще имате и възможност да участвате в обучение или някакъв вид курс, който да увеличи квалификацията Ви, а от там и шансовете за повече финанси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com