Тези 3 зодии ще ви побъркат от ревност

14456
Тези 3 зодии ще ви побъркат от ревност
Снимка: iStock/Guliver

Ревността е като ръжда в любовта – тръгне ли веднъж, няма спиране, а влиянието й за всяка връзка е пагубно. Това са зодиите, които са толкова ревниви, че нямат равни в това.

ТЕЛЕЦ: Телците са изключително несигурно в себе си. Цял живот имат комплекси относно външния си вид, относно уменията и знанията си. Винаги се сравняват с другите и все си мисля, че не са достатъчно добри в нищо, което правят. Тази несигурност влияе много негативно и в любовния им живот – не се чувстват достатъчно красиви, достатъчно желани и винаги са с впечатлението, че човекът до тях има нужда от някой по-добър от тях. Оттам се отключва и дивата им ревност, да не би половинката им да им изневери, защото е намерил нещо по-добро от тях. Ревността им стига до крайни измерения – скандали, събиране на багаж и какво ли още не. Това, което Телците не разбират е, че с това си поведение само отблъскват човека до себе си и сами го карат да кривнат от правия път.

4-те зодии, на които Съдбата дава всичко в живота

Тези зодии са истински късметлии – получават всичко, за което мнозина мечтаят и дори не осъзнават какви късметлии са. Ето кои са ...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са хора, които искат цялото внимание само за себе си. В този смисъл не понасят половинките им дори да погледнат други хора. Често се ровят в телефоните им, често си мислят, че има някой друг, с който си пишат и който им е интересен. В този смисъл Близнаците непрекъснато се стремят да са наконтени, да изглеждат добре и никога да не падат по-долу от хората в обкръжението си. Представителите на тази зодия са изключително ревниви и защото много често тяхни близки и приятели са им споделяли за изневяра, която се е случвала на самите тях. Чували са какво ли не и тези истории не им дават мира. Няма да откриете Близнаци, които да не се страхуват постоянно за връзката си – просто са си такива!

СКОРПИОН: Скорпионите са една от най-ревнивите зодии в Зодиака. Никога не можеш да си спокоен във връзка с тях, защото просто няма да ви дадат това спокойствие и винаги ще ви дебнат за да не кривнете от правия път. Тази несигурност идва най-вече от това, че много пъти са им изневерявали в миналото и вече знаят, че не е изключено да им се случи още веднъж. Ревността им е изключително задушаваща и не могат да се преборят с нея, независимо какъв партньор имат до себе си. Често ровят в телефоните на половинките си, следят разговорите им и винаги искат да знаят къде и с кого са. Това поведение само отблъсква хората до тях и не могат да разберат, че всичките им връзки приключват заради самите тях и обсесивното им поведение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 неща, които успешните хора никога НЕ правят събота сутрин

Гозба на деня - Домашно пържено кюфте, олигархът на българската кухня

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 март /валутен калкулатор/

Къде се намира кварталът на "Дивия дядо"?

Какво представляват Аспаруховите валове - каменни стени без аналог от римско време?

На кого са пророческите думи, че "Туркия ке падне лето 1876"

Кой велик българин е "копал с игла кладенец" за България

Методът "800 грама", който ще ви помогне да отслабнете без диета

Каква е основната разлика между BB и CC крем?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com