Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези неща са безнадеждно остарели и трябва да бъдат изключени от пролетния ви гардероб

02 април 2024, 22:11 часа

С всеки нов сезон идва времето за обновяване на гардероба, а пролетта е специален повод.

7 остарели артикула за пролетта

1. Палто до коляното

Палто с дължина до коляното несъмнено е класически избор, но този сезон дължината на дрехата не е най-добрият вариант. Може визуално да изреже силуета и да подчертае неблагоприятно фигурата. Вместо това трябва да обърнете внимание на палто със средна дължина, което върви по-добре както с дълги поли, така и с панталони.

2. Риза с 3/4 ръкав

Минимализмът все още е в тенденция, но ризите с 3/4 ръкави изглеждат евтини и остарели. Неудобни са за хладното време и изисква носенето на допълнителна дреха. Вместо това трябва да изберете риза с дълъг ръкав, която ще изглежда по-стилно и удобно.

Най-стилните дрехи, които ще са хит през пролетта

3. Джогери

Панталоните за джогинг, макар и популярни за известно време, днес са загубили своята актуалност. Те могат да придадат остарял вид и да го опростят. Вместо това потърсете анцузи с джобове, които остават модерни през последните сезони.

4. Кецове на платформа

Кецовете на платформа, въпреки че бяха експериментална тенденция, днес вече изглеждат остарели. Те не бяха приети от стилисти и инфлуенсъри и останаха само в гардеробите на някои жени. Най-добрият избор би бил класически модел маратонки без платформа или маратонки с дебела подметка.

5. Пола с пеплум

Полата с пеплум, въпреки че създава ефектен силует, днес се смята за остаряла. Вместо това, изберете права пола със средна или макси дължина за по-модерна и елегантна визия.

Какво да носите тази пролет: рокли-молив и клинове

6. Шапка с безвкусен декор

Шапките с ярки декоративни елементи като кристали, пайети или надписи днес могат да придадат на вашето облекло нежелана детска или евтина нотка. Най-добрият избор би била бейзболна шапка без декорации в приглушени цветове за стилна минималистична визия.

7. Тениска с подплънки

Тениските с подплънки, макар и популярни в миналото, днес изглеждат остарели и неуместни. Вместо това, заложете на широки тениски с прав ръкав, изработени от плътен материал, които ще отговарят на текущите тенденции и ще създадат поразителен външен вид.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес