Тези зодии никога няма да бъдат заедно

10331
Тези зодии никога няма да бъдат заедно
Снимка: Pexels

Всеки иска да бъде щастлив. Звездите също го искат, но има зодии, които просто не са съвместими. Ето кои са те:

Везни и Рак

Ракът е спокоен, докато везните са просто шумни. Те искат винаги компании, купони, а това никак не се харесва на рака. Въздушният знак просто иска да се забавлява, а това никога не се разбира от рака. Да, на ракът ще му липсва внимание, но той няма да направи нищо, за да подчини везните. Въздухът и водата не могат да си влияят. 

Близнаци и Козирог

Козирогът е консервативен и той няма как да разбере ексцентричния Близнак. За него действията, които са провокирани от емоции са просто загуба на време. Не разбира и егоизмът, тъй като козирогът дава винаги всичко от себе си. 

Лъв и Дева

Те са абсолютно противоположни знаци. Лъвът обича да команда и да бъде в ролята на покровител. Докато Дева е напълно безразлична и не се подава на манипулации и контрол. Лъвът, който не търпи критики към собственото си Аз, няма как да разбере Девата, която обича да поучава. Педантичността ѝ също не е разбираща, защото Лъвът иска да получи всичко и сега. Девата държи сметка за всички средства и е шокирана за това колко щедър е Лъвът.

Телец и Овен

Овенът е инат, а на Телецът му е нужно просто спокойствие. Той иска монотонност, не иска скандали. Овенът иска повече приключения и не иска да свива гнездо. Колкото се може, толкова по-добре.

Стрелец и Скорпион

Тези знаци живеят в свои собствени светове и никога не могат да се пресрещнат. Скорпионът знае целите си и иска да ги постигне, но не може пък да разбере защо Стрелецът мисли за утрешния ден. Това прави скорпионът наистина раздразнителен, защото той търси увереност в своята половинка. Той търси вярност и страст, но стрелецът никога няма да му даде тези неща. Той е прекалено обича свободата.

Водолей и Риби

Водолеят е твърде самоувереност. Рибите пък искат внимание, чувствителност. Веселите Водолеи постоянно искат забавление. Те от друга страна обаче са и ревниви. Сложат ли своята ръка на някой, нищо не може да ги спре. Това от своя страна наранява докачливите Риби и много често просто се разделят.

Разбира се, има и изключения, но това е много рядко. Ако имате проблеми, но се опитвате да направите компромиси с това – е тогава можете да опитате. Кой знае, може звездите да се усмихнат и да ви благословят с една успешна връзка.  Но дори и да не стане – то просто продължете напред. Така ще откриете истинската любов и ще успеете да изградите своето бъдеще.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Жените от тези зодии винаги пазят тайни във връзките си

Как да се отървете от буца в гърлото с помощта на народни средства?

Небесна сладост: Kакъв плод е мушмулата, с какво е полезна и как да ядем?

Носят слънце в себе си: 4-те най-позитивни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com