Тези зодии се обичат и мразят едновременно

16172
Тези зодии се обичат и мразят едновременно
Снимка: iStock/Guliver

Тези зодии, които се обичат и мразят едновременно като в увеселителен парк като по пътя към щастието ...

Любовта е вълшебно и необяснимо чувство. В същото време някои хора предизвикват съдбата и избират само обратното - привличат адреналинът, който получават от тези „влакчета“. Това е също както, когато обичате и мразите едновременно. Но хармоничните и спокойни отношения, напротив, ги карат да скучаят.

Естествено, подобни "слайдове" изискват голяма смелост и работа над взаимоотношенията. И ако представителите на тези зодии все още останат заедно, повярвайте ми - това е щастието, което не може да бъде описано. За кого става въпрос, разберете сега…

 

Рак - Близнаци

За да оцелеят в такъв съюз, родените под знака на Рака ще трябва да се откажат от консерватизма по отношение на любовта, брака и отношенията, а също и да мерят своята повишена уязвимост.

От друга страна, Близнаците също ще трябва да се променят, а именно да се опитат да се успокоят малко. Прекалено активно и твърде бурно.

Опитайте се да не се държите като тийнейджъри и най-накрая преценете, какво наистина искате от живота.

 

Рак - Везни

За тази двойка основното е да се научат да се уважават един друг и да спрат безсмислената борба, наречена „Кой е по-важен?“.

Определено, от време на време просто се вбесяват един друг, но ако желаете, винаги можете да стигнете до разумно решение.

 

Рак - Водолей

Хармонията в тази двойка ще царува само, когато Водолеят най-накрая осъзнае, че зад външния консерватизъм и гъвкавост на Рака се крие грижата за него и връзката им.

 

Скорпион - Близнаци

Този съюз е възможен само при условие, че Близнаците се откажат от навика си да флиртуват, защото дори и най-невинният кокетство просто подлудява ревнивия Скорпион.

От друга страна, Скорпионът, също ще трябва да осъзнае най-накрая, че Близнаците го обичат така или иначе - дори когато не са 24 часа на ден заедно.

 

Скорпион - Везни

Кажете какво ви харесва, но Скорпионът ще трябва да модерира страстната си природа, която се нуждае от драми и то постоянно. Тя плаши родените под съзвездието Везни и предизвиква единственото желание - да се скрие или да избяга.

Но къде да отидат? Везните трябва да приемат, че дори най-невинният им флирт с другите може да предизвика яростен пристъп на ревност у Скорпион.

 

Скорпион - Водолей

Представителите на тези зодии са много силни личности. Следователно, ако най-накрая преглътнат упоритостта и непоколебимостта си ще бъдат щастливи като никой друг. Скорпионът и Водолеят са, преди всичко добри приятели, които се разбират отлично и дори, след това са страстни любовници.

 

Риби - Близнаци

Родените под тези зодии могат да бъдат идеална двойка, ако не пречат един на друг да останат себе си.

Близнаците трябва да обръщат повече внимание на партньора си, докато Рибите не трябва да прекаляват с грижа и внимание. Това плаши ярките и оригинални Близнаци.

 

Риби - Везни

Това е една от най-романтичните комбинации, която се основава предимно на взаимно уважение. Дори, когато са изправени пред сериозни проблеми, те не изпадат в паника или отчаяние, но правят всичко по силите си, за да запазят това, което са създали заедно.

 

Риби - Водолей

Тази двойка успява да преодолее всички различия и проблеми, чрез толерантност и искрено желание да се разберат и подкрепят взаимно.

Романтичните Риби могат да стопят леда в сърцето на Водолея и убедително да му обяснят, че да показва своите емоции и чувства е съвсем нормално.

 

Телец - Овен

Техният съюз е истинска комбинация от любов и страст. Това, при условие, че Телец умира от мързела си, който буквално убива Овена. Вторият от своя страна е енергичен по природа. Затова и Овенът трябва да се грижи за романтиката и да се забавя от време на време, така че Телецът да почувства неговата обич.

 

Телец - Лъв

Може би хората, родени под тези знаци, гледат на много неща по различен начин, но засега се доверяват един на друг и всичко е наред.

Единственото, от което се нуждаят, е да се научат да общуват открито и да не се опитват да се контролират един друг. Когато Телец и Лъв разбират това, няма да има граница за тяхното щастие.

 

Телец - Стрелец

Тази двойка ще стане щастлива, когато Стрелецът разбере колко важна е стабилността за Телец. Зодия Телец от своя страна няма да потисне авантюризма на Стрелец. Ако успеят, всичко ще се окаже наред. Щом родените под тези знаци разбират науката за компромиси, те ще трябва само да се наслаждават на щастие и любов.

 

Дева - Овен

Овенът може да бъде изключително щастлив с вярната и внимателна Дева, но при едно условие.

Той ще трябва да стане по-тактичен. За да поддържате връзка, трябва да сведете до минимум вашата лекомислие и импулсивност.

 

Дева - Лъв

Тези два представителя на зодиака се чувстват сигурни наблизо. Лъвът е покровител на Девата, на която тя се доверява и възхвалява при всяка възможност. Лъвът ще трябва да модерира малко театралността си, защото Девата може просто да не може да понесе и да си тръгне. Девата от своя страна ще трябва да се сбогува с навика да се депресира всеки път, щом връзката започне да се усложнява.

 

Дева - Стрелец

Родените под тези знаци са отворени за компромиси и промени, защото знаят, че за любовта им е единственият начин да оцелеят.

Стрелецът ще трябва да успокои жадната си природа, защото Девата се нуждае от стабилност и спокойствие. В отговор, тя трябва възприеме неговия някак като несериозен подход към живота да се отпусне.

 

Козирог - Овен

Тези две зодии не трябва да виждат конкуренти един в друг. Напротив, тяхната задача е да работят заедно за общото благо. Има опасност Козирогът да счупи Овена и неговата супер активност със своята устойчивост, но защо? Когато представителите на тези два знака насочат своите различни енергии в положителна посока, ще могат да обърнат планини.

 

Козирог - Лъв

Козирогът доминира в тази любовна връзка и Лъвът ще трябва да го приеме. Нищо страшно няма да се случи, защото Лъвът ще остане все същия великолепен и светъл.

Единственото нещо е, че Лъв трябва да намалява нивото на социална активност, защото Козирогът жизнено се нуждае от почивки.

Въпреки всички тези малки неудобства, те се компенсират от факта, че Лъв ще бъде повече от сигурен, че е най-важният и най-добрият за Козирога.

 

Козирог - Стрелец

Между тези зодии има невероятно физическо привличане, което в крайна сметка се превръща в истинска любов.

Приятелството и лоялността един към друг е това, което ги държи заедно. Но Стрелец трябва да осигури свобода на Козирога, за когото кариерата и работата са на първо място.

От своя страна Козирогът ще трябва да признае, че Стрелец има много свои интереси. И това не означава, че не го харесва. Трябва му само време за себе си, хобитата, идеите и проектите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com