Топ 3 на причините за мъжката изневяра

4456
Топ 3 на причините за мъжката изневяра
Снимка: iStock/Guliver

Защо мъжете изневеряват дори на най-красивите жени? Рано или късно всяка жена си задава този въпрос дори и да се отнася за сюжета на телевизионен сериал или за драмата на най-близката приятелка.

Психолозите разкриха топ 3 на причините за мъжката изневяра: 

1. Мъжът е виновен

15 факта за невярната жена

Не само мъжете изневеряват, жените също го правят. Независимо дали става дума само за чат с някой друг в мрежата или за реална връзка, ...

От женска гледна точка ситуацията в повечето случаи изглежда така. Голяма част от дамите се съгласяват, че това е заложено в психологията на мъжете в отношенията им с жените.

Но в случая мъжът може да не е виновен, просто да му липсва адреналин във връзката и да е решил да го потърси на друго място.

2. Причината е в жената

Ако една жена внезапно или постепенно започне да се отнася с мъжа си не толкова уважително, както преди, или престане да приема някои от неговите качества, критикувайки го постоянно, със сигурност това вещае проблеми.

Търпението на мъжа не е безкрайно и ако постоянно го критикувате и не му обръщате необходимото внимание, очаквайте проблеми. Не позволявайте на ежедневието да отдалечи любимия ви от вас.

С брак или без брак – ето кои двойки си изневеряват най-често

В днешно време все повече двойки живеят без брак, бащите припознават новородените си бебета при изписване и като цяло все по-рядко срещ...

Не забравяйте, че мъжете не обичат еднообразието. Забравете за стария халат и неспретнатия външен вид у дома. Бъдете непрочетена книга, към която постоянно се добавят нови страници. Направете така, че мъжът ви да иска да се прибере вкъщи, а не да отсъства от вкъщи.

3. Друга жена

Въпреки че като цяло тук може да не сте виновни, все пак трябва да потърсите вината и в себе си. Това означава, че съперницата ви е по-добра от вас в определено отношение - тя е по-красива, по-слаба, по-млада, по-успешна и т.н.

И ако с първите с първите три качества има начин да се преборите (започнете да посещавате по-често козметик, фризьор, маникюрист, започнете диета и тренировки), то с последните две нямате никакъв шанс.

Но все пак не се отчайвайте. Често се оказва другата жена не е никак по-добра, а просто по-мъдра. Тя знае как да насърчава и подкрепя мъжа. Позволява му да прави това, което вие приемате като негов недостатък. Слуша го внимателно. Ето защо от негова приятелка тя бързо може да се превърне в негова любовница. 

Кои зодии ПРОЩАВАТ изневяра и кои НЕ?

За да простиш изневяра или трябва да обичаш много,  или трябва да вярваш във втория шанс и че всеки заслужава такъв. Някои зодии с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Къде и как е правилно да се съхранява козунак, за да остане пухкав и мек по-дълго

Сложете кактуса на това място в дома си, за да се предпазите от негативна енергия

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Най-мъдрата притча за завистта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com