Топ 5 грешки в красотата, които мъжете не прощават!

5480
Топ 5 грешки в красотата, които мъжете не прощават!
Снимка: iStock

Избягвайте следните често срещани грешки в грима – може да не ги забележите, но именно те карат МЪЖЕТЕ бързо да изоставят вашата компания и да забравят за вас. Ето кои са грешките, които няма как да останат незабелязани от мъжете:

1. Козметични грешки и пропуски - Твърде много парфюм

Подобрете външния си вид само за 5 минути

Как да придадете на очите си сияен вид, на устните си - приятна плътност, а на бузите – бляскава руменина? Има прости и удобни на...

Парфюмът има за цел да накара един мъж да иска да те гушка. Ако миришете НА парфюма си "на километър" - първо се появява миризмата - а след това и вие - определено сте преувеличили. Освен това мъжете обичат да мислят, че вашите парфюми са само за тях. Така че не им харесва факта, че трябва да споделят този аромат с всички в заведението.

2. Сенки за очи с искрящи частици

Сенките за очи с искрящи частици са склонни да се натрупват по-силно в гънката на клепачите и това е по-видимо - отколкото при използване на нормални сенки за очи. Ако си тийнейджър, това е добре. Но ако сте надраснали тези години, време е да преминете към матовата версия. Няма смисъл да харчите пари за околоочни кремове против бръчки, за да привлечете вниманието към тях с помощта на блестящи сенки.

3. Суха кожа

Докосването до суха кожа е почти толкова неприятно, колкото триенето в тръни. Лющещите се лакти и напуканите пети не насърчават близък контакт. Добавете допълнителна хидратация към ежедневните си козметични процедури. И това не трябва да се прави само за мъжете, а преди всичко за себе си.

Искате да сте ПЕРФЕКТНА жена? Тогава следвайте тези съвети!

Никой не казва, че да станете перфектна жена е лесно. Но ако се стремите към идеала, тогава трябва да следвате стриктно всички тези съв...

4. Веждите са твърде изскубани

Ако веждите ви приличат на мрачни кичури, тогава можете да приличате повече на бездомна звезда от ням филм, а не на модерна жена от 21-ви век. Вместо просто да си скубете веждите, горещо ви съветваме да се предадете в ръцете на професионален козметик. И ако вече се е случило - веждите са твърде тънки, тогава първо купете рициново масло и втривайте систематично в веждите си - те бързо ще пораснат отново. Междувременно използвайте твърд молив за вежди, за да нанесете отделни линии в празните места.

5. Лоша устна хигиена

Лошият дъх и жълтите зъби не са това, което насърчава мъжете да се целуват. Ако имате следи от последното ви хранене, заседнали в зъбите ви, забравете за целувката. Ако зъбите ви са оцветени, поинтересувайте се от наличните методи за избелване. Мийте зъбите си редовно, за да сте сигурни, че дъхът ви е свеж и зъбите ви просто чисти. И ако пушите и пиете много кафе, носете дъвки със себе си.

Никой не казва, че трябва да изглеждате така, че мъжете непременно да ви харесват. Преди всичко трябва да се чувствате добре в дрехите и грима си, да се грижите за себе си и да се приемате напълно. Това вече предлага голям шанс за успех.

Изпитани бабини рецепти за здраве и красота, правят чудеса

Народните рецепти за вечна младост, красота и здраве изумяват със своето разнообразие и нисък бюджет. Оказва се, че човешкото тяло е до...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com