Топ 5 женски послания, които просто вбесяват мъжете

525
Топ 5 женски послания, които просто вбесяват мъжете
Снимка: iStock

Що се отнася до любов и връзки, нещата не са никак прости... Например, понякога жените пишат съобщения, които дразнят мъжете или дори ги карат да прекратят връзката. Психолозите обясняват какво не трябва да пишете на партньорите и защо.

Поезия

Ако една жена умишлено се опитва да наложи на мъж романтичен стил на дистанционна комуникация под формата на поезия, тогава е по-добре веднага да го напусне сама. Първо, той може просто да не разбере това. Второ - да не знае как да се отговори на такова съобщение.

В главата на мъжа възниква дисонанс - срещнал е хубава дама, но някой друг му пише съобщение в социалната мрежа или SMS. Например, учител по литература или момиче, което сублимира чувствата си в поезия.

Мъжът се разочарова дори не от самия стих, а от факта, че трябва да му се отговори по някакъв начин. Никой няма да се присмее, но и няма да отговори с хвалебствия. Повечето мъже дори просто не отговарят.

"Къде изчезна?"

Това е напълно нормално съобщение за тези, които имат връзка от дълго време, въпреки че дори и в този случай невинаги е приятно да прочетеш подобно нещо. Не бива да затрупвате мъжа със съобщения в стил: "Не ме обичаш ли вече?", "Защо не отговаряш?" и други такива.

Подобни съобщения са манипулация. Мъжът трябва да се оправдава, постоянно да обяснява защо не е могъл да отговори. Това е нормално на петнадесет години, но не и на двадесет, тридесет или четиридесет. Ако желаете, можете да замените такива въпроси с шеговито любопитство. Така мъжът няма да се чувства като на разпит.

"Ще умра без теб"

Съобщенията в този стил определено са минало. Така че трябва да сте особено внимателни с подобни съобщения в самото начало на връзката. Ще бъде много странно, ако една дама напише това на гаджето си само седмица след запознанството. В този случай мъжът ще си помисли, че тя се опитва да открадне свободата му. Тогава ще стане по-бдителен и няма да бърза с нещата.

Представителите на по-силния пол харесват, когато отношенията се развиват бързо, но и не твърде бързо. Можете да замените такива съобщения с думите "Обожавам те", "Искам да те видя скоро" и т.н.

Изясняване на отношения в кореспонденция

Мъжете не го харесват на живо, а още повече в кореспонденция. Това важи за абсолютно всички – и семейни, и току-що започнали връзка. Ако това се случи и в момент, когато мъжът е зает или на работа, тогава можете да сте сигурни, че той ще изпусне нервите си.

Струва си да запомните, че в истински разговор мъжът винаги ще бъде по-честен, защото гледа в очите на любимата си жена. В кореспонденция той може да изрече нещо грешно и да предизвика голяма кавга или дори прекъсване на връзката.

Огромни съобщения

Понякога за жената е много трудно да опише чувствата лице в лице, затова иска да ги изрази в дълго подробно съобщение. Изглежда, че на пръв поглед всичко трябва да е наред, но това вбесява мъжете.

В социалните мрежи мъжете искат лекота и краткост. Те обичат жени, които са лаконични и не се увличат да пишат съобщения като цели есета. Първоначално любимият ви най-вероятно ще ги изчете, но след това просто ще започне да ги игнорира.

Ако наистина искате да кажете нещо важно и не можете да се ограничите до едно или две изречения, можете да запишете аудио съобщение. Така мъжът ще усети емоциите ви.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите си

Ново начало: Как да смените професията, ако сте на 30, 40 или 50 години

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?
Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Какво да направите, ако приятелят ви е достатъчно голям, но може да ви бъде баща? Приятели и роднини те гледат накриво, защото гаджето ти е по-близо...