Топ причини, водещи до раздяла

2704
Топ причини, водещи до раздяла
Снимка: iStock/Guliver

Когато четете най-честите причини за раздяла, е разумно да оставите настрана своите предубеждения. Много хора погрешно вярват, че основната причина за раздялата на партньорите е изневярата .

Въпреки че е важен фактор, факторите, които водят до решението за прекратяване на връзката, са много по-сложни. Всяка двойка е уникална и колкото по-дълго двама души споделят живота си, толкова по-сложни стават отношенията им .

Никой не обича да вижда как нещо добро свършва. Връзката обаче изисква отдаденост и търпение и не винаги отделяме необходимото време.

Това са най -честите причини за раздяла :

1. Проблеми с комуникацията

Това е една от основните причини за раздялата на двойките. След дълъг период от време за много двойки е обичайно да се разделят и все повече да имат проблеми с интимността и комуникацията. Докато най-накрая стигнат до точката, в която дори се чудят кой е този човек, с когото живеят.

Най-комуникационните проблеми могат да включват всичко от крясъци, безкрайни спорове. Ако нещо от това ви звучи познато, удобно е да се опитате да подобрите комуникацията си като двойка

2. Скука в леглото

Друга важна причина за неуспех във връзката е свързана със скуката по време на полов акт. При започване на връзка обикновено е сексуалната енергия да бъде доста висока, но с напредването на връзката и с течение на времето тази енергия намалява.

На липсата на химия в леглото е една от основните причини за неточност в двойката . Липсата на страст има тенденция да се подчертава с времето. Не позволявайте връзката ви да приключи поради монотонност.

Опитайте няколко смели идеи, които да направите с партньора си  Ще бъдете изненадани да видите как сексът става забавен и интересен, само като правите малки промени .

3. Липса на доверие в партньора

Проблемите с доверието могат да включват, наред с други фактори като ревност, притежание или липса на emoziонална подкрепа , което ви кара да не разчитате на партньора си да постигне целите си и да спрете да споделяте добрата част от мислите и притесненията си с него .

4. Основни разлики в мирогледа

Много връзки завършват, защото и двете страни имат различни цели в живота. Може би в миналото сте споделяли същите цели, но сте узрели и някой от вас може да се е променил. Например вашата религиозна или политическа гледна точка, или фактът, че искате да имате деца например.

Вие и вашият партньор трябва да постигнете споразумение относно тези видове различия. В зависимост от това колко твърди са вашите цели, може да има проблем с несъвместимостта.

Много двойки се чудят как да решат проблемите си, струва ли си да продължат напред и дори връзката им все пак да може да бъде спасена. В тези случаи несъмнено посещението на специалист - психолог може да помогне да се получат отговори и да се спаси връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com