Това са 3-те зодии, които са склонни да кривнат от правия път

4827
Това са 3-те зодии, които са склонни да кривнат от правия път
Снимка: iStock/Guliver

В нашето съвремие все по-трудно е една връзка да се запази здрава и нито един да не прибегне към някакъв вид изневяра, била тя физическа или емоционална. Всъщност това в някои случаи може да ни е вродено. Зодиите показват много неща за характера ни, от тях също можем да разберем дали човекът има склонност към изневери или е напълно лоялен във връзка. Астролозите разкриват 3 зодиакални знака, които са склонни да кривват от правия път. Ето кои са те:

Близнаци

Представителите на този знак винаги търсят забавленията, обичат свободата си и предизвикателствата. Близнаците обаче се отегчават твърде бързо. За тях “сухите” и сериозните неща във връзката са твърде отегчаващи и поради тази причина, когато първоначалната искра и страст започват да се изместват от еднообразното ежедневие, те се опитват да си върнат забавлението и търсят краткотрайни флиртове. Те са много нерешителни и трудно ще сложат край на връзката ви, но през това време могат да ви изневеряват както физически, така и емоционално. Дори и да ги хванете “на местопрестъплението”, те ще отричат докрай и ще се опитат да ви убедят в лоялността си.

Зодията, която най-много изневерява

Скорпион

Скорпионите са доста трудни за обичане или по-скоро за справяне с тях. Те имат сложен характер, но в същото време са типични нимфомани. Търсят постоянно сексуалното удоволствие и понякога дори може да ви идва в повече. Те са по-лабилни и трудно се справят с емоционално уязвимите ситуации. Ако излеете душата си пред тях и разкриете цялата си любов, те биха се изплашили и ще хукнат да бягат. Когато се почувстват задушени и че навлизате твърде много в личното им пространство, ще усетите как започват да стават по-отдръпнати и хладнокръвни. Те са изключително злопаметни и отмъстителни, ще са лоялни с вас до момента, в който не ги нараните. След това ще ви го върнат по най-болезнения начин.

Стрелец

Стрелците обичат флиртовете и няма как да се откажат от тях дори когато са в сериозна връзка. Купонджии и приключенци, те постоянно се запознават с нови хора и се чувстват “привлечени” към свалките. Те обичат да са заобиколени от ухажори, които постоянно галят егото им. Именно това може да ги подтикне към прелюбодейство. Те обичат самия интимен акт и да разнообразяват, да го преоткриват с всеки нов човек. Почти невъзможно е Стрелецът да загърби свободата си в името на връзката.

Разбира се, винаги има изключения от правилото и не всички представители на тези зодии са склонни да изневерят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com