Зодията, която най-много изневерява

43387
Зодията, която най-много изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Има много начини да създадете стабилна и здрава връзка, но за съжаление има също толкова много причини, поради които хората изневеряват. Но какво ще стане, ако някои хора просто са родени да изневеряват? Данните в астрологията показват, че една зодия е по-склонна да изневерява от останалите.

И макар да смятате, че астрологията е фалшива, може да се изненадате да откриете, че знаците, които най-вероятно имат афери, също имат някои традиционни качества, които биха могли да допринесат за тяхната изневяра.

12. Скорпион

Скорпионите са страстни и лоялни. Може би затова те са зодията, която е най-малко склонна да изневерява - само с 3 процента.

11. Водолей

Въпреки че е свободолюбив и ексцентричен, този знак е склонен да остане верен на партньора си.

10. Стрелец

Обвързани с Водолей на респектиращите 4 %, Стрелците може да изглеждат по-склонни да изневеряват, тъй като отхвърлят правилата и ограниченията. В същото време, те винаги са честни.

9. Овен

Точно зад Стрелец е Овен с 5 %. Въпреки че Овните са страстни, те също са силно мотивирани и това изглежда се разпростира и върху браковете им.

8. Риби

Кои зодии изневеряват най-много?

Най-неискрените знаци на зодиака, те лъжат и изневеряват непрестанно и инстинктивно. Хитрото мислене е естествено и очевидно за тях. Им...

Рибите са очарователни, романтични и внимателни - всички страхотни черти, които трябва да имат в една връзка. Те представляват само 6 %  от изневеряващите.

7. Дева

Девите могат да се почувстват наранени, като „ постоянно преследват идеала“. Може би затова те са по-склонни да изневерят от Рибите - 8 %.

6. Лъв

Лъвовете попадат някъде по средата по отношение на зодиакалните знаци, които най-вероятно ще изневерят. Може би това е така, защото са и лоялни, и защитници, и уверени и търсещи внимание.

10 знака, които показват, че той никога няма да ви изневери

Лоялността е едно от най-важните условия за стабилна връзка. Въпреки че много хора намират сили да простят изневярата на любимия си, то...

5. Рак

Раците съставляват 9 % от изневеряващите зодии. Това може да е изненадващо, тъй като е известно, че са лоялни и отдадени, но също така са добри в привличането на любовници.

4. Телец

Сега сме двуцифрени: Телецът е четвъртият най-изкушен от изневярата - 11 %. Тези "интензивни физически същества" дават приоритет на удоволствието.

3. Козирог

Никога не правете ТОВА, ако разберете, че ви изневеряват

Това е много болезнен процес, през който преминават някои хора, но определено ако действате, без да мислите и заслепени от гняв или бол...

Всеки Козирог има вътре в себе си „ пакостлив нарушител“ , което може да обясни защо този знак съставлява 12 %  от изневеряващите в зодиакалния кръг.

2. Близнаци

Тук не е изненада: Близнаците могат да бъдат двулики, незрели, безмилостни и повърхностни. Те са вторият най-вероятен зодиакален знак, който изневерява със забележителните 14 %.

1. Везни

Везните, когато имат сериозна връзка, трябва да внимават с търсенето на внимание извън договорените граници на връзката си. Този очарователен знак съставлява невероятните 16% от изневеряващите, което прави Везните зодиакалния знак, който най-вероятно ще ви изневери.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com