Това са 5-те женски имена, които носят СТРАШЕН късмет на притежателките им

6486
Това са 5-те женски имена, които носят СТРАШЕН късмет на притежателките им
Снимка: iStock/Guliver

Съществува поверие, че името, което ще дадете на новороденото си момиченце, определя до голяма степен неговата по-нататъшна съдба! И ако искате това да бъде име – амулет, което да закриля от беди малкото момиченце и му помага да стане силна и независима жена, то би следвало да изберете измежду имената, спечелили си славата, че носят неизменно късмет на техните носителки.

Ето между кои 5 имена би следвало да избирате.

1. Виктория

В превод значението на това име е „победоносната“. Жените с такова име имат късмета да излизат като победителки и да налагат волята си при всички съществени случаи, но също така и при ежедневните битовизми. Така техният „обикновен живот“ се оказва осеян от по-малки или/и по-големи победи, извоювани с много късмет и при ситуации със значителна трудност. Жените с това победоносно име се радват на уважение от страна на приятели и познати, както и на искрена любов в семейството.

Кои имена означават късмет

2. Александра

Това име е женският вариант на Александър и се предпочита от родители, които искат да отгледат девойка, която да се превърне в амбициозна, успешно съревноваваща се с мъжете жена. Скритата в това име мощ се оказва амулет – превенция на неговите притежателки срещу всякакъв род проблеми, както и късмет при преодоляването на негативни стресови ситуации.

3. Агния

В това рядко срещащо се име се крие мощна позитивна енергия, която възпира ефективно преднамерено увреждащите действия на недоброжелатели със „зли очи“ или на себични егоисти не само по отношение на неговата притежателка, но и на останалите членове на семейството и преди всичко – на децата.

4. Евгения

Това име съответства на мъжкото име Евгени, поради което се приема че е силен амулет, чиято сила предоставя на жената да се радва перманентно на отлично здраве и впечатляващо дълголетие – липсват обичайните хронични сериозни заболявания, умствените способности се запазват през целия живот, а работната продуктивност остава на учудващо високо ниво. Жените с името Евгения са пълни със енергия и не се уморяват да развиват живота си, отстранявайки с лекота възникващите препятствия.

Хората, които носят тези имена, са най-умни

5. Дария

Значението на това име е същото, както и на Виктория и означава „победителка“. Счита се, че жените с името Дария изпълняват специална мисия и задачи в живота си, поради което са под закрилата на висши сили. Дария уверено върви по пътя, предначертан за нея и близките й и контролиран от могъщата Вселена.

Пет имена носещи късмет на жените – изберете онова от тях, което ви звучи най-привлекателно по отношение фонетичната комбинация от звуци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Понеделник след Великден - как се нарича този ден

Как се пише: посрещна или посрешна?

По какво се познава истинското приятелство?

Как правилно да се грижим за нолина?

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?
Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Ако често страдате от подпухнали очи и тъмни кръгове под очите, вероятно се чудите защо се случва това. Може да има много причини за това: ·        ...