X
 
 

Това са най-остроумните зодии

19298 0
Това са най-остроумните зодии
Снимка: iStock/Guliver
Има хора, които са умни, а има и такива, които са толкова интелигентни, че лесно могат да ви надхитрят при всякаква ситуация. Сещате се – понякога се налага да положим усилия, за да се включим в дълбок разговор, а друг път просто „затапваме” някого само с едно изречение. Днес няма да сравняваме коефициенти на интелигентност, а ще ви кажем кои са най-остроумните  зодии, майстори на словото, на които мисълта им изпреварва всички събеседници.

Водолей

Водолеите са известни със своята креативна интелигентност, виждайки отговори и решения, които другите хора често пропускат. Те могат да останат спокойни и емоционално необвързани, когато нещата се нагорещят. Водолеите са непредсказуеми, така че е предизвикателство да разберете какво точно ще кажат или предприемат. Едно е сигурно – винаги трябва да сте нащрек.

Козирог 

Козирозите имат толкова много страхотни качества - мъдрост, търпение и способност да работят неуморно. Ето защо е лесно да забравите колко остроумни и духовити могат да бъдат. Ако Козирогът иска да надхитри някого, той ще играе дълго, ще слуша, ще се прави, че всичко е наред и в един момент – бам, изненада! Те не се нуждаят от незабавно удовлетворение, когато знаят, че в крайна сметка ще излязат победител, предпочитат първо да „изпотят” противника.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Actualno.com

Етикети: