Това са вечните ергени на ЗОДИАКА

14927
Това са вечните ергени на ЗОДИАКА
Снимка: iStock/Guliver

Водолей

Водолеите могат да бъдат верно само на себе си и дори е трудно на моменти да разберете колко точно ви обичат и дали изобщо е така. Мъжете от зодията са нежни и любящи партньори, но трябва да се внимава с тях, защото дори след години любов помежду ви да се окаже, че всъщност са имали странична авантюра с някой друг. Те никога не бързат да легитимират връзката си, а жените с тях държат това да се случи бързо. Защото те са много чаровни и впечатляващи, но дори децата не могат да ги задържат, ако са решили, че вече не искат да продължат с връзката си. Никой не може да повлияе на техните решения, особено щом стане въпрос за личното им възприятие за това как се случва връзката и дали трябва да останат в нея ако не искат. Той обича да става и да тръгва на някъде без да дава обяснения, защото за него е достатъчно добра причина, че просто му се пътешества и мястото, на което се намира в момента, просто не е достатъчно добро за него.

5 зодиакални знака ще станат по-богати през февруари 2022 г.

През февруари 2022 г. Водният тигър ще стане пълноправен покровител. И той ще диктува условията си. През втория месец от годината 5 зо...

Полет в кариерата и любовта: Тези зодии ще успеят през 2022 г.

Стрелец

Те не са против създаването на семейство, но отлагат, колкото се може повече. Небрежни и свободолюбиви, стрелците обичат да оставят подобни решения на половинката си и да избегнат подобни отговорности. Дори и да е легитимирал връзката си, ако един ден мъжът стрелец реши, че животът му е изгубил цвета си, спокойно и категорично ще стане и ще си тръгне, решил да търси приключението, което му липсва. Той има нужда от разнообразие и позитивни случки и разчита на половинката си да поддържа подобна връзка, в противен случай бързо ще му омръзне. Малко са хората обаче, които могат да изтърпят подобни претенции, защото в повечето случаи човек иска да се установи и дори малко да се кротне, след като е минал известен период в дадени отношения. Той не тича след партньора си и ако усети дори малко ревност, бързо може да смени приоритетите си, за да си спести нервите и да намери друга сигурна за него любов.

Тези зодии винаги ще ви пазят гърба

5 знака на зодиака, които не разбират от шега

Всеки знак има своите силни и слаби страни. Астролозите казват: знаейки коя зодия е човек, е по-лесно да изградите отношения с него, да...

Близнаци

Като всички близнаци, те ненавиждат монотонността и баналността в живота, макар и да са такива, че няма те да са хората, полагащи усилия да променят нещо около себе си. Много по-лесно за тях е да прехвърлят тази зада на партньорката си и е способен дори да има няколко паралелни отношения с различни хора, за да намира това, което му трябва в различните моменти. В същото време те са страстни и отдадени и с тяхната сладкодумност са способни да убедят абсолютно всички около тях, че са лудо влюбени и потопени надълбоко в отношенията си с даден човек. Те са истински магнит и привличат много потенциални партньори около тях, макар и често да са по-скоро арогантни, а не толкова нежни и любящи, колкото им се иска на партньорите им. Много жени вярват, което не е рядко срещано, че могат да променят близнака до себе си, да го предразположат и да го задържат единствено и само в домашното огнище. Но близнаците много рядко се променят, защото те са упорити и мразят да се примиряват или още повече, да се подчиняват на нечий идеал. От друга страна обаче, ако срещнат партньорка, която е упорита, харизматична и особено такава, която на пръв поглед по-скоро не иска да се занимава с тях, той се заинтригува и е по-склонен да остане до нея по-дълго време, от колкото до човек, който веднага пада в краката му и бързо се влюбва. При всяко положение с тях ще ви трябва много търпение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com