Трудна ще е 2022 г. за тези 3 зодиакални знака

35376
Трудна ще е 2022 г. за тези 3 зодиакални знака
Снимка: geralt / Pixabay

2022 г. е вече на прага ни. Всеки се стреми да си направи известна равносметка на постигнатото през отминалата година и да планира следващата така, че да осъществи всички свои мечти и останали задачи.

Някои представители на зодиакалния кръг обаче не трябва да се отпускат и ще е добре да са готови да отразяват атаките на съдбата, на които ще са подложени, според хороскопа на популярния астролог Павел Глоба. Това са представителите на 3 от зодиакалните знаци.

Ето кои са най-неспокойните зодии

Трудно ли ви е да стоите дълго време на едно място? Изнервяте ли се и вие при идеята да останете бездействащи твърде дълго? Винаги ли и...

Рак

От самото начало на годината Ракът трябва да запази своето спокойствие и невъзмутимост, а също и да не се ръководи от болни амбиции. Поради натовареното си ежедневие, представителят на знака може да даде старт на раздор в семейството. Най-доброто решение е да се съберете и да не задълбочавате конфликтите, а да намерите начин да ги разрешите с компромис и от двете страни.

Стрелец

През лятото на 2022 г. Стрелците трябва да се откажат от екстремните спортове, тъй като могат да се контузят. Големите разходи през втората половина на лятото могат да провокират скандали в семейството, поради тази причина още в началото на годината си струва да си осигурите нужната финансова възглавница.

Ангелско число: Какво обещава 2022 г.?

В нумерологията 2022 година се нарича ангелска година поради наличието на двойките, които са мощни ангелски числа. Идната година ще мо...

Козирог

Представителят на този знак ще трябва да бъде нащрек буквално от първата секунда на новата година. Има вероятност 2022 г. да започне със загуба на работно място и средства. Вътрешната дисциплина и предварително спестените пари могат да ви помогнат много.

Популярният руски астролог Павел Глоба състави и хороскоп за 2022 г. за всяка зодия. Според прогнозата му много представители на зодиакалните съзвездия ще имат значителен късмет в годината на Тигъра. До момента обаче са разкрити само трима основни късметлии сред всички зодии.

За разлика от Козирога и Стрелаца, които ще имат известни финансови сътресения през новата година, Девата ще бележи успех след успех, а финансовата ѝ стабилност ще е на завидно ниво. Да не забравяме, че Девите се стремят да са перфектни във всяко едно отношение.

4-те зодиакални знака, които през 2022 г ще претърпят огромни промени

Всеки започва годината с огромна надежда за промяна в положителна посока. Съдбата обаче не е еднакво снизходителна към всички. Символът...

Същото може да се каже и за Овена, но добрто време за него ще настъпи от средата на годината. Преди това ще трябва да се пази от импулсивни постъпки и да не пилее пари напразно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com