В средата на пролетта 3 знака на зодиака ще имат голям късмет с парите

20977
В средата на пролетта 3 знака на зодиака ще имат голям късмет с парите
Снимка: iStock/Guliver

През пролетта искате промени в целия си живот: от смяна на прическата до издигане в кариерата (или дори радикална промяна в сферата на дейност). И за изпълнението на всички грандиозни планове е нижна една дреболия - пари.

Астролозите прогнозират, че в средата на пролетта някои знаци от зодиака ще успеят да спечелят благоволението на Съдбата по финансовите въпроси.

Нека разгледаме по-подробно кой ще бъде късметлия в този въпрос.

1.       Лъв

Социалните и финансови бури няма да са добра причина за нарушаване на кралския мир. Лъвовете могат по ирония на съдбата да бъдат сигурни, че „финансовата възглавница“, направена по-рано, ще им осигури спокоен и сравнително премерен период от време.

Благодарение на това спокойствие Лъвовете ще могат да си намерят работа по свой вкус и да реализират творческия си потенциал. Творчеството ще им донесе не само удоволствие, заслужени похвални оди от приятели и роднини, но и поръчки.

Звездите обещават, че започнатият от Лъвовете бизнес ще им донесе добра печалба. Само те трябва да избират бизнес със сърцето си, а не по принципа „където има повече пари и ще се изплати по-бързо“.

2.       Скорпион

„За работа ще дойде заслужена награда“ - такава красива фраза може да характеризира финансовото състояние на Скорпионите.

Тяхната дълга и упорита работа ще донесе заслужен бонус (и повече наведнъж!) И повишение в кариерата. Късметът ще се усмихне и на тези, които решат да играят на лотарията или да правят залози - те ще имат голям успех. Но не разчитайте на това твърде много.

Какво да направите, ако намерите пари на улицата

Мнозина са се сблъсквали с инциденти в живота си, когато намираме пари, докато се разхождаме по улиците, пътищата, пазарите, офисите и ...

Късметът в такива случаи е мимолетен и коварен.

Най-важното нещо, за което астролозите предупреждават Скорпионите, е, че не трябва да дават пари на заем на никого. Дори на добри приятели и близки роднини.

Дадените пари няма да бъдат върнати скоро или изобщо няма да бъдат върнати. И има възможност длъжникът също да обвини Скорпионите за всичките им неприятности.

3.       Риби

Средата на пролетта за Рибите е не само спокоен, но и много печеливш период. На работа се очакват редовни бонуси за много добра сума и заслужено повишение в кариерата.

През март 5 зодиакални знака ще се радват на огромни доходи

Зимата оказа значително влияние върху финансовите потоци на много представители на зодиакалния пояс. През първата половина на март съдб...

Всички допълнителни източници на доходи (работа на непълно работно време, депозити, инвестиции и т.н.) също ще ви зарадват с прилично попълване на вашата банкова сметка.

Звездите обещават и неочаквано получаване на еднократни големи суми. Това могат да бъдат подаръци от колеги или партньори, наследство, застрахователни плащания и т.н.

През този красив и много вдъхновяващ период Рибите трябва да се въздържат от големи покупки и пътувания. Освен това, не трябва дори да мислите за източници на бързи доходи: различни лотарии, борси, хазарт и т.н.

Няма да има пари от такива източници. Но съществува риск от натрупване на много големи дългове, които ще трябва да бъдат изплащани за много дълго и трудно време.

В заключение можем да кажем, че средата на пролетта ще бъде много плодотворно време. Този период ще даде възможност на много хора не само да укрепят финансовото си положение, но и да намерят работа по свой вкус.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com