Вашият есенен хороскоп е тук

20617
Вашият есенен хороскоп е тук
Снимка: iStock

Впрегнете силата на планетите, за да натиснете бутона за нулиране.

На 22 септември новото начало, което чакахте, пристига заедно с идеалното извинение да извадите любимите си пуловери, ботуши и рецепти за тиквени подправки. На есенното равноденствие, когато слънцето се движи от прагматичния земен знак Дева към търсещия баланс въздушен знак Везни, ние официално ще приветстваме изцяло нов сезон, празно платно, създадено за нови начала.

Възможност да освежите рутината си и да се посветите отново на целите си, есента обикновено е белязана от отпускане и връщане на работа след забавление, изпълнено със слънчева светлина – и тази година по-специално – пълно с пътувания лято за отмъщение. И с ретрограден Меркурий и сезон на затъмнения на хоризонта, космосът възнамерява да помете всичко, което вече не ви служи, за да постави началото на нова глава.

3-те най-флегматични зодии

Ретрограден Меркурий е тук и идва за вашите взаимоотношения

Няколко ключови дати: На 23 септември пратеникът Меркурий се връща в Дева, където е бил най-скоро от 4 до 25 август, така че можете да очаквате преразглеждане на всички останали свободни неща. И добра новина за изграждане на инерция за постигане на големи цели: след като ретроградният Меркурий приключи на 2 октомври, ще бъде по-лесно да се свързвате, да общувате и да вървите напред (просто не забравяйте ретроградния нюанс). На 25 октомври се отбелязва слънчево затъмнение и новолуние в Скорпион, което служи като астрологичен бутон за нулиране, предлагайки моменти за отваряне на очите и промяна, особено около идентичността, самоизследването и самосъзнанието, докато 8 ноември е домакин на емоционално лунно затъмнение и пълнолуние в Телец.

Ето ободряващите, вдъхновяващи промени, които можете да очаквате през този сезон, въз основа на вашия зодиакален знак. 

Овен

Вашите лични връзки се фокусират след есенното равноденствие, благодарение на увереното слънце, романтичната Венера и времето на пратеника Меркурий във вашата зона на партньорство през по-голямата част от октомври. Ще бъде по-лесно да преодолеете всякакви недоразумения или да измислите път напред за постигане на споделени стремежи. Вашето ниво на комфорт в интимните отношения, както и възприемането на собствената ви стойност също ще бъдат теми, които не можете да избегнете по време на сезона на затъмненията, който достига връхната си точка около 25 октомври и 8 ноември. Излизане от зоната ви на комфорт и наслаждаване на разширяване на хоризонта преживяванията могат да доведат до личен растеж, след като слънцето е във вашия приключенски сектор от 22 ноември до зимното слънцестоене.

Зодиите, на които им предстои раздяла в последната седмица на септември

Телец

Есента обикновено ви мотивира да освежите ежедневието си и да се погрижите за вашето здраве и благополучие и взаимоотношения, благодарение на няколко планети, движещи се през тези сектори. Но тази година може да почувствате, че сте изправени пред малко трудна битка, благодарение на обратното въртене на Меркурий, което продължава до 2 октомври. Решението: Възприемане на адаптивността, доколкото е възможно. Това също ще бъде урок, за който ще искате да се придържате, докато навлизаме във втория сезон на затъмненията за годината. На 25 октомври слънчевото затъмнение във вашата зона на партньорство носи голяма промяна - и вероятно смела нова глава - за вашите съюзи, докато лунното затъмнение във вашия знак на 8 ноември може да доведе до цунами от емоции, каквито никога не сте виждали. Най-добрият ви залог е да се изправите лице в лице с каквото и да се случи.

Близнаци

Есенното равноденствие често предлага изцяло нова гледна точка към любовния и творческия ви живот, предлагайки много флиртуващи забавления и творческо себеизразяване със слънцето, което се движи през вашата романтична зона. Движението напред обаче може да бъде осуетено поне до 2 октомври благодарение на вашия владетел, пратеникът Меркурий, който се движи назад през вашата домашна зона. Отделянето на време за вътрешна работа и грижа за любимите хора може да не звучи като най-забавното, но е от съществено значение, за да преминете към жизнения нов сезон, когато се чувствате по-центрирани и ясни. Това може да върви ръка за ръка със саморефлексията, която сте помолени да направите през този сезон на затъмненията, който активира зоните ви за здраве и духовност. Ще разберете колко е важно да се грижите за физическото и емоционалното си благополучие едновременно.

5-те най-интелигентни зодии

Рак

Въпреки че сте домашен човек, есента ви вдъхновява да бъдете още по (да, възможно е!), благодарение на пътуването на слънцето през вашия домашен сектор. Тази година ще откриете подмладяване чрез прекъсване, което ще бъде особено необходимо благодарение на ретрограден Меркурий във вашата комуникационна зона до 2 октомври, увеличавайки потенциала за недоразумения, технически проблеми и доброто старо прегаряне. Около 25 октомври вашият управител, Луната, ще бъде нов и ще се изравни със слънчево затъмнение във вашата романтична зона, което ще предизвика разтърсвания около това как изразявате най-искрените си чувства и преследвате удоволствието. А около 8 ноември лунното затъмнение и пълнолунието във вашата зона за работа в мрежа може да ви накарат да преосмислите екипите и групите, с които сте се свързали.

Лъв

Есенното равноденствие въвежда пътуването на слънцето през вашата комуникационна зона, което прави това супер социален момент за вас. Но с Меркурий, който се движи назад във вашата парична зона до 2 октомври, вие сте подтикнати да свършите работата, която ви позволява да натиснете бутона за нулиране на връзката си с парите. Може да обвързвате незавършени краища, свързани с финансово начинание, което може да изисква фокуса ви върху щастливите часове и разговори, които сте искали да вградите в графика си. За щастие, от 10 до 29 октомври Меркурий ще се движи напред във вашия комуникационен сектор, което ще улесни връзката с приятели и колеги. Междувременно сезонът на затъмненията ще изисква да се изправите лице в лице с истината за вашия професионален път (около 25 октомври, когато слънчевото затъмнение е в зоната на кариерата ви) и след това по отношение на любимите хора (около 8 ноември, когато лунното затъмнение е във вашата домашна зона) .

Дева

Есента обикновено носи подновен фокус върху вашата стойност и потенциал за печалба в резултат на движението на слънцето през вашата доходна зона. Това все още ще бъде така през тази година, но в същото време може да бъдете подтикнати да се борите с продължаващи предизвикателства, свързани с представата ви за себе си. Това в крайна сметка може да доведе до придобиване на освежаваща яснота относно това, което искате да постигнете в сърцата си, защото пратеникът Меркурий, вашият владетел, ще бъде ретрограден във вашия знак до 2 октомври. Даването на приоритет на саморефлексията в началото на сезона може да помогне, а от времето, когато затъмненията попадат във вашите комуникационни и приключенски зони (съответно на 25 октомври и 8 ноември), вие ще сте готови да се освободите от светското, да разширите ума си, да научите нещо ново и да израснете по начини, които никога не сте очаквали.

Това са 3 – те зодии, които ще тънат в самота до края на СЕПТЕМВРИ

Везни

Есента започва с пътуването на слънцето през вашия знак, което означава, че светът е в синхрон с вашето желание да усилвате красотата, удоволствието, изкуството и хармонията на всяка крачка. Сладката Венера, вашият управител, дори помага, като се присъедини към партито от 29 септември до 23 октомври, така че можете да очаквате повече креативност и забавни, искрени моменти с любими хора и приятели. Просто не забравяйте да отделите достатъчно време за самообслужване до 2 октомври с ретрограден Меркурий във вашата зона на духовност. Докосването до вашата интуиция може да доведе до сънища от миналото, които имат урок за вашето бъдеще. Около 25 октомври слънчевото затъмнение във вашата парична зона може да ви помогне да се освободите от ситуация, в която не сте адекватно оценени за това, което предлагате на масата, докато лунното затъмнение на 8 ноември ви насърчава да отстоявате нуждите си в рамките на интимна връзка.

 Скорпион

Въпреки че есента несъмнено представлява свежо ново начало, не се изненадвайте, ако първоначално се чувствате малко сънливи за това, защото слънцето се движи през вашата зона на духовност до 23 октомври. Меркурий също ще бъде ретрограден във вашата зона на мрежи до октомври 2, така че може да се върнете към чертожната дъска в екипни усилия или да се свържете отново със стари приятели и групи. Истинското нулиране и енергиен прилив обаче идва от 23 октомври до 22 ноември, докато слънцето се движи през вашия знак и светът влиза в хармония с вашето настроение, задавайки динамичен, мистериозен, емоционално интелигентен тон на Скорпион за останалата част от света. Около 25 октомври слънчевото затъмнение попада във вашия знак, катапултирайки ви в нова глава и вдъхновявайки подновено чувство за самоопределение. И когато лунното затъмнение на 8 ноември активира зоната ви за партньорство, вие ще обмисляте кой сте и какво искате по отношение на друг - било то важен човек, приятел или колега.

Стрелец

Когато започне есента, слънцето започва да обикаля през зоната ви за работа в мрежа, създавайки един особено съвместен, хуманитарен сезон. Този момент няма как да не послужи за освежаване на вашите платонични връзки. С пратеника Меркурий, който се движи назад през вашата зона на кариера до 2 октомври, може да сте малко заети с приключването на голям проект, който означава света за вас в професионален план. Знайте, че колегите и приятелите ви пазят - и ще продължат да го правят през по-голямата част от октомври. Тогава сезонът на затъмненията, който активира вашите духовни и здравни сектори (съответно около 25 октомври и 8 ноември), може да ви подтикне да влеете ежедневието си с повече баланс. Също така трябва да се отбележи, че вашият управител, Юпитер, се движи обратно през вашата домашна зона, от 28 октомври до 20 декември, наблягайки на семейните връзки и късмета във вашия домашен свят.

Козирог

Постоянно сте отдадени на това да поставите носа си на мелницата и това е особено вярно в началото на есента, защото слънцето се движи през вашата зона на кариера до 23 октомври. Само имайте предвид, че с ретрограден Меркурий във вашия сектор на висшето образование до 2 октомври може да се наложи да разгледате — и след това да преразгледате — детайлите, преди да можете да опресните подхода си и да се гмурнете напред в бъдещето, което може бъдете малко разочароващи на моменти. Но след като поставите отметка в тези квадратчета, сезонът на затъмнението може да активизира социалния ви живот и уменията ви за работа в мрежа (особено около 25 октомври) и себеизразяването (особено около 8 ноември). Не само прегръщането, но и празнуването на вашите дългосрочни желания и артистични импулси може да ви помогне да оставите миналото за почивка, докато пристъпвате към края на годината и след това.

Водолей

Когато започне есента, вие сте особено запалени да освежите рутината си и да се освободите от ежедневието, защото слънцето ще бъде във вашата зона на приключения. Ще искате да пътувате, да вземете курс, да се учите от ментор, да влезете в задълбочени, философски разговори с приятели и да се срещате с хора извън обичайния си кръг до 23 октомври. В същото време пратеникът Меркурий е ретрограден във вашата зона на интимност до 2 октомври може да предизвика малко самоанализ относно това как поставяте и спазвате граници и отстоявате нуждите си в най-близките си връзки. Всяко учене, което можете да направите, за да отстоявате нуждите си, може да ви бъде от полза по-късно, по време на сезона на затъмненията, когато слънчевото затъмнение активира вашата зона на кариера около 25 октомври, а лунното затъмнение задейства вашата домашна зона около 8 ноември. Добре е да помислите ако давате твърде много на една от тези области от живота си и ако е така, какво трябва да промените, за да укрепите вътрешния си мир, без да компрометирате чувството си за сигурност.

Риби

В началото на есента слънцето се движи през интимната ви зона, насочвайки вниманието към най-близките ви връзки, сексуален живот и съвместни ресурси. Тъй като пратеникът Меркурий се движи назад във вашата зона на партньорство до 2 октомври, е време да подмладите начина, по който изразявате най-дълбоките си емоции. Изяснете нуждите си със своята половинка., скъп приятел или любим човек, като се уверите, че сте в синхрон и с техните. С други думи, голяма част от енергията ви ще бъде изразходвана за свързване и показване пред другите - но също така и за това да сте сигурни, че ви посрещат наполовина. И докато навлизаме все по-навътре в есента, сезонът на затъмненията дава сигнали за събуждане, свързани с растежа, ученето и излизането отвъд зоната ви на комфорт. Около 25 октомври, когато слънчевото затъмнение е във вашия сектор на висше образование, може да осъзнаете, че е време да притежавате изцяло нова философия или перспектива за това, което искате да постигнете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно