Вашият покровител според часа, в който сте родени!

13490
Вашият покровител според часа, в който сте родени!
Снимка: pixabay.com

Разберете, кое е вашето животно покровител и кои са чертите, които ви характеризират според часа на раждане:

23.00 – 01.00 ч. – покровител Плъх

Онези от вас, родени в този период от денонощието са надарени с остър ум. Те подхождат с особено внимание както към хората, така и към заобикалящия ги свят. За тях детайлите са от голямо значение.

Кои зодии са най-големите трезвеници?

01.00 – 03.00 ч. – покровител Бик

Характерното за родените в часовете между един и три сутринта е, че те са много спокойни и сдържани хора. Също така обаче могат и да избухнат, ако някой се опита да се възползва от тях.

03.00 – 05.00 ч. – покровител Тигър

Тези хора са щедри и любящи към околните. Обичат да премислят нещата и изчакват най-подходящия според тях момент, за да предприемат дейстивие. Когато обаче настъпи точното време действат с решителност и размах.

05.00 – 07.00 ч. – покровител Заек

Отличителните черти в характера на родени в часовете на заека са добродушие и благородство. Тези хора имат силно развито чувство за справедливост, ето защо не са склонни да толерират измамите и лъжите.

07.00 – 09.00 ч. – покровител Дракон

Онези, които са родени в часовете между седем и девет сутринта притежават силен характер. Те са решителни личности и успешно могат да заемат позицията на лидер. Освен това умеят да разчитат правилно финансите си и по този начин да спестяват.

09.00 – 11.00 ч. – покровител Змия

Родените в тази част от денонощието са творчески личности. Те са надарени с изключителни умствени способности и мъдрост, които ги правят необикновени и често неразбрани от околните.

11.00 – 13.00 ч. – покровител Кон

Тези хора са енергични, точно като своя покровител. Често са спортни натури, които не търпят бездействието. Освен с активността си, те се отличават с бистър ум и целеустременост.

13.00 – 15.00 ч. – покровител Овца

Това са най-големите ИНАТИ сред зодиите!

12. Везни Везните са от тези зодии, които не обичат да спорят. Склонни са дори да не опитат да отстояват мнението си, ако това ще дове...

Отличителни черти на хората родени в часовете от ранния следобед са търпение и чувство за справедливост. Те са спокойни личности, които обаче не се поддават на манипулация. Вярват, че трудолюбието е ключът към успеха

15.00 – 17.00 ч. – покровител Маймуна

Това са комуникативни и предприемчиви хора. Макар околните да ги възприемат често за вятърничеви личности, те са амбициозни и целеустремени.

17.00 – 19.00 ч. – покровител Петел

Родените в часовете на Петела са организирани, точни и решителни личности. Те винаги се придържат към предварително изготвения план, не толерират импулсивните решения, както и малодушието.

Коя зодия сте според ТИБЕТСКИЯ хороскоп!

Ярък въздушен змей Години: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 Представителите на тази зодия на тибетския хоро...

Те са ДУШАТА на компанията - най-веселите зодии!

19.00 – 21.00 ч. – покровител Куче

За тези хора са характерни черти като благородство, честност, вярност и общителност. Те са добри и верни приятели, обичат да контактуват с различни хора, никога не биха предали своите близки.

21.00 – 23.00 ч. – покровител Глиган

Онова, което отличава родените в часовете на глигана от останалите е тяхната безгранична смелост. Когато си поставят дадена цел, те не се страхуват от пречките, които срещат по пътя си и смело ги преодоляват. Освен това са търпеливи и почтени хора, които знаят, че положените усилия се възнаграждават.

Разберете, кое е вашето животно покровител и кои са чертите, които ви характеризират според часа на раждане:

23.00 – 01.00 ч. – покровител Плъх

Онези от вас, родени в този период от денонощието са надарени с остър ум. Те подхождат с особено внимание както към хората, така и към заобикалящия ги свят. За тях детайлите са от голямо значение.

01.00 – 03.00 ч. – покровител Бик

Характерното за родените в часовете между един и три сутринта е, че те са много спокойни и сдържани хора. Също така обаче могат и да избухнат, ако някой се опита да се възползва от тях.

03.00 – 05.00 ч. – покровител Тигър

Тези хора са щедри и любящи към околните. Обичат да премислят нещата и изчакват най-подходящия според тях момент, за да предприемат дейстивие. Когато обаче настъпи точното време действат с решителност и размах.

05.00 – 07.00 ч. – покровител Заек

Отличителните черти в характера на родени в часовете на заека са добродушие и благородство. Тези хора имат силно развито  чувство за справедливост, ето защо не са склонни да толерират измамите и лъжите.

07.00 – 09.00 ч. – покровител Дракон

Онези, които са родени в часовете между седем и девет сутринта притежават силен характер. Те са решителни личности и успешно могат да заемат позицията на лидер. Освен това умеят да разчитат правилно финансите си и по този начин да спестяват.

09.00 – 11.00 ч. – покровител Змия

Родените в тази част от денонощието са творчески личности. Те са надарени с изключителни умствени способности и мъдрост, които ги правят необикновени и често неразбрани от околните.

11.00 – 13.00 ч. – покровител Кон

Тези хора са енергични, точно като своя покровител. Често са спортни натури, които не търпят бездействието. Освен с активността си, те се отличават с бистър ум и целеустременост.

13.00 – 15.00 ч. – покровител Овца

Отличителни черти на хората родени в часовете от ранния следобед са търпение и чувство за справедливост. Те са спокойни личности, които обаче не се поддават на манипулация. Вярват, че трудолюбието е ключът към успеха.

15.00 – 17.00 ч. – покровител Маймуна

Това са комуникативни и предприемчиви хора. Макар околните да ги възприемат често за вятърничеви личности, те са амбициозни и целеустремени.

17.00 – 19.00 ч. – покровител Петел

Родените в часовете на Петела са организирани, точни и решителни личности. Те винаги се придържат към предварително изготвения план, не толерират импулсивните решения, както и малодушието.

19.00 – 21.00 ч. – покровител Куче

За тези хора са характерни черти като благородство, честност, вярност и общителност. Те са добри и верни приятели, обичат да контактуват с различни хора, никога не биха предали своите близки.

21.00 – 23.00 ч. – покровител Глиган

Онова, което отличава родените в часовете на глигана от останалите е тяхната безгранична смелост. Когато си поставят дадена цел, те не се страхуват от пречките, които срещат по пътя си и смело ги преодоляват. Освен това са търпеливи и почтени хора, които знаят, че положените усилия се възнаграждават.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com