Вижте каква жена сте според този египетски хороскоп и датата си на раждане

42494
Вижте каква жена сте според този египетски хороскоп и датата си на раждане
Снимка: iStock

1. Безспорни лидери, с много силна воля и голямо самочувствие, което винаги е добре подплатено, тези жени винаги имат супер оригинални решения и подходи и са безкрайно енергични.

В любовта често изглеждат по-студени, но това е само маска, защото отвътре им кипи от емоции.

2. Тези момичета са много емоционални, обичат да общуват и обикновено са заобиколени от много приятели, а най-ценната им черта е тяхната директност.

В любовта много често се чувстват самотни, дори когато са обвързани, заради много романтичната им натура и доброто им сърце.

Големи промени очакват тези зодии през АПРИЛ

3. Изобщо не очаквайте от тях да се преструват, подмазват или друго лицемерно поведение. Също на тях им е заложено да бъдат известни и умеят да се развиват в шоубизнеса и журналистиката. В любовта са нежни и любящи.

4. Решат ли нещо, стават безкрайно упорити и са пример, от който можем да се учим.

В любовта също обичат всичко да е точно и ясно. Ако си мислите да им правите номера или да ги разигравате, много скоро ще им видите гърба. 

5. Талантливи, креативни, винаги с готово решение, но и много наивни!

Странно е как бързият им ум се преплита с утопичните им желания и представи. Ако един мъж съумее да ги оцени, ще разбере, какъв късмет има с такава уникална жена.

6. Жените, родени на 6-ти, са много грижовни и стриктни. На тях може да се разчита, стига обаче да сте спечелили доверието им. 

В любовта са верни и склонни към компромиси партньори. Рядко избухват, но пък за сметка на това, този гняв ще ви държи дълго време влага. 

7. Силна чувствителност, прикрита зад железен перфекционизъм. 

Не допускат току-така всеки близо до себе си. В любовта не се раздават докрай, но това ги прави страшно интересни. Тези дами са доста способни и добре осъзнават това. Не се задоволяват с посредствени неща.

8. Желанието им за самостоятелност е завидно, но с нея обикновено върви и самотата. 

В любовта не позволяват да им се налагат и не търпят мъже, които ограничават свободата им. Както и такива, които си позволяват грубо отношение.

9. Те ще се развиват чудесно в хуманитарните сфери. Умеят да се сработват и не само – страхотни са в мотивирането!

Мъжете, които имат такива жени до себе си, трябва много да се радват. Защото от тях ще срещнат нужното разбиране и опора.

10. Независими мацки с високо самочувствие и завиден интелект. Те винаги стрелят в десеткат.

Желанието им да помагат на другите често води до каша в собствения им живот, но те винаги намират начин да го подредят. 

11. Тези момичета са абсолютни идеалисти. Мъжете трябва да са особено внимателни с техния магнетизъм. Защото тези мацки могат само с поглед да получат това, което искат!

Не се поддават лесно на команди, дори, когато са част от професионалните им задължения. 

12. Тези жени искат или всичко, или нищо. И в любовта са така – или ще дадат много от себе си, или няма да си мръднат пръста. 

Ако искате динамично и емоционално ежедневие, значи трябва да стоите близо до такава жена. 

13. Тези жени са трудолюбиви, с интересни идеи и стратегически планове. Освен това имат вроден чар.

Това е и тяхната най-голяма болка – злобата, която не са заслужили! 

14. Тези момичета са с остър и аналитичен ум. На тях им трябва постоянно разнообразие, защото бързо се отегчават.

Понякога са склонни да бягат от отговорност и да не признават грешките си. Но това е само за пред хората! Вътрешно те отлично са осъзнали неправилната си постъпка и ще се постараят да не я повторят. 

15. Жените, родени на 15-ти, си падат домошарки. 

Що се отнася до интимния им живот, те са истински съкровища, защото се раздават без да изискват кой знае колко. Само нежност и разбиране. 

16. Около тях винаги има тълпа от мъже, но малко са тези, които остават за дълго в живота им. Тези момичета не се обвързват лесно. Те са специални и добре го знаят. 

Когато все пак създадат връзка, си падат малко инатливи. Не са склонни на компромиси и държат да става на тяхното.

17. Тези жени са родени с късмет! Трябва по-често да играят на лотария и подобни такива. Но най-интересното при тях е, че са едновременно етични и хитри! 

Много искат верен партньор до себе си, но страхът да не бъдат наранени често ги кара да отблъскват мъжете. Затова не се отказвайте бързо от нея! 

18. Щедри, състрадателни и толерантни момичета, които сякаш заразяват околните с доброта! Те са приятели в истинския смисъл на думата – винаги готови да помогнат и директни до край.

За мъжете в живота си също се раздават. Макар да са имали не едно разочарование, те не спират да вярват в истинската любов. Затова бъдете мили и нежни с тях, защото в днешно време те са изключително ценни личности!

19. Тези жени са много емоционални и романтични. Бързо се сприятеляват и хората ги харесват. Случва се да избухнат, но това става само, когато са силно обидени.

20. Жените, родени на 20-ти, имат нужда да обичат и да бъдат обичани. Предателството или обидата от интимния им партньор за тях е нещо опустошително. 

Тези жени са много емоционални и романтични. Бързо се сприятеляват и хората ги харесват. 

21. Тези момичета са изключително енергични и действат бързо.

И като казахме чаровно, трябва да ви предупредим за опасния чар на тези мацки! Те могат да са доста убедителни и уж невинно да ви карат да им играете по свирката. 

22. Тези жени обикновено са смятани за студени и резки. Но трябва да знаете, че ви повишават тон или се държат по-грубо, защото сте се отнесли нехайно към поетите си ангажименти. В любовта също са практични – дават, но искат и да получават. 

23. Тя е толкова талантлива и многообразна, че няма да можете да се откъснете от нея. И точно, когато сте решили, че вече я познавате добре, тя ще ви изненада с нещо ново.

За нея любовта е нещо забавно и приятно. Тя не може да си представи, че това възвишено чувство може да се свързва с рутина и мълчание. 

24. Това се дължи на супер точната им преценка, както за хората, така и за ситуациите. Те не се страхуват да поемат отговорност за действията си. 

Да бъдеш с такава жена е приятно, но и задължаващо. Тя е висока топка и мъжът до нея винаги трябва да е на ниво. 

25. Тези жени са умни, рационални и следват желязната логика. Така че ще ви е трудно да ги излъжете или подведете в каквото и да било. И в любовта са така! Трудно ще ги спечелите, но ако успеете, те ще ви обичат докрай! 

4 знака на Зодиака, които имат "множество животи"

Има няколко знака на Зодиака, които имат невероятен късмет по всякакъв възможен начин и в различни извънредни ситуации. Те сякаш винаги...

26. Страшно амбициозни и дипломатични дами! Които обаче рядко ще признаят грешките си. По-скоро ще ви убедят, че те са постъпили правилно, но заради действията на трето лице се е получило така. 

Едно от тях е комбинацията от сила и усет към детайлите. Което ще рече, че ако имате такава жена до себе си, тя ще ви кара да се чувствате като истински мъж. 

27. Характерно за тези дами е щедростта, милосърдието, чистите чувства и искрената любов. Те ненавиждат грубите прояви и егоизма. И все пак, когато се сблъскат с такива хора, ще се стараят да им покажат добрата страна на човешките отношения.

28. Може да се дразните, че ви се бъркат в живота, но нашият съвет е да слушате какво ви говорят! Защото те са и аналитични, и интуитивни!

В любовта обичат да доминират и трудно биха допуснали някой да ги разиграва. А дори и да се случи, това е само временен етап. 

Тези 5 зодии винаги се провалят

Зодиите, които имат дарбата на лечители

Четири зодии притежават лечителска дарба. Силата, с която са надарени, има способността да лекуват другите и да ги зарежда с положителн...

29. Дамите, родени на 29-ти, са идеалистки! Творчески и чувствителни натури, които вярват във вечната любов и доброто. Макар понякога да ви изглеждат и прекалено наивни, това не е точно така. 

Когато са влюбени, тези жени са способни на всичко за своя мъж. Ще се борят за него, ще го разбират, ще го даряват с нежност и внимание. 

30. Най-силната способност на тези дами е умението им да се изразяват. Те намират начин да кажат нещата точно така, както трябва. Ако случайно не ги разберете, проблемът си е ваш! 

В интимния си живот са изключително изобретателни. От изненадите за половинката, до сексуалните си умения. 

31. Жените, родени на 31-ви, постигат всичко, което са си наумили. Те са въоръжени с търпение, находчивост и остър ум.

Не обичат да са сами. Затова около тях винаги има приятели и рядко са без партньор. Но това, че споделяте леглото им, не е гаранция, че сте се настанили трайно и в сърцето им! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com