Винаги умни и креативни: Това са 3-те най-интелигентни зодии

24677
Винаги умни и креативни: Това са 3-те най-интелигентни зодии
Снимка: Thinkstock

Всеки от зодиакалните знаци има общи черти на характера, с които се характеризират и отделните хора. Някои са по-мъдри, други са по-креативни и творчески настроени и т.н. Всички знаци притежават своята интелигентност, но при някои зодии тя просто е по-силно развита.

Зодиите, които са надарени от Бог

Какво докарва всяка зодия до истерия?

Овен – той просто не може да чака! Побърква се, пощурява, изфирясва, докато не си получи нещото или отговорът. Тези зодии никога...

Нека видим кои са трите най-интелигентни зодии според астролозите:

Скорпион

Скорпионите обичат да раздават любов, но пък и много обичат да научават разни неща. Те са любопитни по природа и това им качество определено им носи много ползи – компетентни са по доста теми и постоянно се стремят да научават нови неща. 
Понякога обаче в стремежа си да действат по-бързо, те взимат импулсивни решения, за които после съжаляват и които ги дърпат назад. Те имат ясна представа за себе си – отлично знаят кои са лошите и кои са добрите им страни. Хората ги ценят и уважават. Могат лесно да създават нови приятелства, стига да го пожелаят. Дори да изглеждат твърди и сурови, Скорпионите често са много наивни и биват предавани и с разбити сърца. Колкото и голямо его да имат, ако ситуацията го изисква – ще се примирят.

Дева

Тези зодии никога няма да бъдат заедно

Всеки иска да бъде щастлив. Звездите също го искат, но има зодии, които просто не са съвместими. Ето кои са те:Везни и РакРакът е споко...

Девите внасят светлина и позитивна енергия навсякъде, където отидат. Те също са много любопитни и постоянно се стремят да научават нови неща, но само такива, които наистина ще ги накарат да мислят и ще са им от полза. Обичат игрите за ума. Интелигентността им не е свързана само с оценките в училище, а дори напротив – тя обхваща най-различни сфери като театър, изкуство, кино, литература и т.н. Независимо в коя сфера ще реши да се развива, Девата ще се постарае да бъде най-добра от всички. Иска всичко да е брилянтно и изпипано до последния детайл. За тях е недопустима наполовина свършената работа. Често критикуват останалите за това. Освен в работен план, Девата е перфекционист и в личните отношения – ще ви даде цялата си любов, за да се чувствате добре и обичани.

Това са зодиите, които са отлични бащи

Водолей

И последна, но не на последно място, е зодия Водолей. Те са творчески настроени личности, изключително креативни и идейни. Водолеите са бунтари и винаги се открояват от тълпата. Не се отказват от целите и мечтите си, влагат цялата енергия и любов за осъществяването им. Не се спират пред нищо, постоянно се учат и надграждат. Приемат и преодоляват трудностите, затова и са много успешни и в личен, и професионален план. Като най-подходящи професии за представителите на тази зодия са административните и политическите. Винаги намират нови решения за проблемите си и тази дейност би помогнала много в тези сфери. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Ето защо трябва да съхранявате фолиото за храна в хладилника, а не в шкаф

Как се пише: сарма или сърма?

Ветеринар обясни защо котките всъщност спят толкова много

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com