Всяко куче е от значение

6170
Всяко куче е от значение
Снимка: Every Dog Matters

Every Dog Matters EU ( „Всяко куче е от значение“) е неправителствена организация с нестопанска цел, създадена през 2019 г., с основната цел да подобри значително живота на уязвими, малтретирани, изоставени и бездомни кучета в България и Източна Европа.
Every Dog Matters EU е първият по рода си приют за бездомни животни от отворен тип в България. Към момента над 150 кучета помещават територията му в големи открити дворове, вариращи от 240 m2 до 1500 m2.

Голяма част от мисията на Every Dog Matters EU е окончателно да се сложи край на общоустановения модел за приютяване на кучета в тесни клетки.
В подобен тип приюти кучетата живеят цял живот сами в малки клетки, лишени от всичко необходимо за пълноценен и здравословен живот.
Тези условия допринасят за поведенчески проблеми при кучетата, което води до нисък процент осиновяване.

Every Dog Matters EU е разположен на голяма площ от 27 000 m2, където спасените кучета живеят по-спокойно, растат в по-здравословна среда и са много по-приспособими към живота извън приюта.

Основният спонсор на приюта WPX Hosting - независима WordPress хостинг компания, която се противопоставя на посредствените хостинг услуги на пазара и налага нови стандарти. Нейни основатели и собственици са Тери Кайл и съдружникът им Георги Петров. Освен стремеж към устойчиво технологично развитие, мисията на WPX е да подкрепя хората, които се стремят към промяна в живота си, следвайки мечтите си – било то стартиране на собствен онлайн бизнес, лична кауза или блог.
И точно защото вярват, че мисията е по-важна от бизнеса, заедно създават и подкрепят фондация Every Dog Matters EU, изграждайки първия приют за кучета от отворен тип.



Website - https://everydogmatters.eu/

Facebook - https://www.facebook.com/everydogmatterseu

Instagram - https://www.instagram.com/everydogmatterseu/

Как може да помогнете?

Сарина има нужда от вашата помощ - Кучето Сарина е претърпяло успешна ортопедична операция артродеза, но има нужда от водна терапия, за да възстанови мускулите на другото краче, което в момента е криво, поради недоразвити мускули.

Може да помогнете на Сарина за нейните процедури по следния начин:

Като изпратите СМС стойност 1, 2 или 5лв с текст DMS EVERY DOG на кратък номер 17 777 за всички абонати на Yettel, VIVACOM и A1

Revolut на @everydogmatters, дарение за Сарина

PayPal на donations@everydogmatters.eu, основание: дарение за Сарина

или чрез банков превод:

IBAN: BG64UNCR70001523581895

SWIFT/BIC: UNCRBGSF

Титуляр на сметка: Фондация Every Dog Matters, основание: дарение за Сарина

Дарете дървени палета - без значение дали са стари или нови, стига да са използваеми. Нуждата от тях е основно за построяването на допълнителни огради, за допълнителна защита на кучетата, както и за построяването на зимни къщи.

Осинови Джери - Джери е в приюта от 2 години и е прибран от бебе. Джери няма поведенчески проблеми, нито пък труден характер. Джери е мил, благ, любвеобвилен и кротък. Обожава хората, разходките и игрите и тренировките.

Джери не спира да се надява, че всеки посетител е именно този, който ще го вземе у дома и гледа с очи, изпълнени с надежда.

Доброволчески труд - приютът посреща своите доброволци всеки ден между 11:00ч-15:00ч. Време, в което може да разходите кучета, да помогнете с построяването на кучешки къщички и заграждения, преместване на по-тежки конструкции, боядисване.

Тиймбилдинг - приютът е страхотно място за сплотяване на екипа във вашата компания.

Предметни дарения - приютът приема стари дивани, перални, одеала, възглавници, легла, матраци, храна и кучешки играчки

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com