Върнете страстта във връзката си само с една лесна стъпка

2964
Върнете страстта във връзката си само с една лесна стъпка
Снимка: iStock/Guliver

Това се случва доста често - партньорите, малко след началото на връзката, започват да приемат жените си за даденост. Постепенно бизнесът става по-важен. Понякога цяла вечер може да не кажете нито дума. Да, много е болезнено и обидно, но знайте - можете да наклоните везните във вашата полза, само ако искате.

Много е просто - колкото е по-трудно е да се получи нещо и колкото повече време и усилия са необходими, за да се заслужи, толкова повече започваме да оценяваме това „нещо“.

Когато в дългогодишна връзка вниманието и интимността станат рядкост, тоест партньорът престава да ги получава в неограничени количества, това често води до момент, в който започват да ви обичат, ценят и уважават много повече от преди.

Партньорът ви започва да мисли за това къде се намирате сега, дали можете да бъдете щастливи без него и дали ще ви загуби, ако остави нещата по старому. Всичко това работи, само ако мъжът все още ви обича.

Защо е нужно да му липсвате?

Известно е, че много мъже са родени ловци. Те обичат да преследват плячката и им е приятно да преодоляват трудностите при преследването ѝ. И колкото по-големи са тези трудности, толкова повече ценят полученото.

Ако изпаднете в такава ситуация, спомнете си, че вашият мъж обича да чувства, че ви търси. Иска да знае, че е по-добър от всички останали. Той, метафорично казано, иска да демонстрира на всички останали мъже, че е успял да ви хване и настани в своята пещера, преди някой от тях да е успял...

Очакваш ли той да се промени заради теб?

Някак си като че ли е природно закодирано в много жени да смятат, че са в състояние и могат да укротят и опитомят дори и най-неподатлив...

И така, защо мъжете се нуждаят от това да привличат вниманието ви?

Достъпност и психология на възприемане на ценностите

Ако трябва да избирате между торба с въглища и торба с диаманти, какъв ще бъде вашият избор? Повечето хора веднага отговарят диаманти. Разбира се, всички знаем, че и двете са минерали, извлечени от земята. Само сега диамантите са много по-рядко срещани от въглищата, за добиването им са необходими много повече усилия и следователно стойността им в очите на другите е много по-висока.

Колкото по-малко достъпни изглеждате на мъжа си, толкова повече той ще ви възприема като диамант, който непременно трябва да получи.

Несигурността вълнува душата на човека

10 шокиращи разлики между мъжете и жените

1. Брак - Жената се омъжва за мъж, като очаква той да се промени с годините, но той така и не го прави. – Мъжът се жени за жена...

Много хора обичат да поддържат живота си традиционен и подреден. И ако вашият мъж е един от тях, той определено ще бъде наранен, ако внезапно и без предупреждение се отдалечите от него, тъй като това ще внесе значителна доза несигурност в живота му.

Има връзки, в които партньорите са толкова свикнали един с друг, че очакват да се виждат един до друг в позната среда всеки ден, без изключение. Но ако дойде денят, когато не сте наблизо, и се окаже, че далеч не сте толкова достъпни, колкото му се е струвало преди, това ще му причини сериозно чувство на несигурност в живота и почти ще наруши моделите на живот, с които е свикнал.

Той ще започне да осъзнава, че без вас животът му изведнъж е станал забързан, досаден и несигурен. И когато изведнъж почувства остро желание да ви върне с всички средства, любовта ще го залее неусетно. Подтикван от несигурност относно бъдещето на връзката ви, той ще започне да полага големи усилия, за да ви държи близо до себе си и да предотврати раздялата.

Страхът може да подтикне човек към подвизи

Най-силната емоция, която може да подтикне човек да предприеме незабавни действия, е... страхът. Страхът от загуба на любим човек в много случаи се оказва много по-силен от желанието да разнообрази сексуалния си живот с други жени. И именно този страх вие пробуждате в душата на вашия мъж, когато изведнъж престанете да бъдете постоянно с него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com