Задължително прочети това, ако си влюбена в някоя от следните зодии!

3722
Задължително прочети това, ако си влюбена в някоя от следните зодии!
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете от зодиите Лъв, Дева, Телец, Стрелец и Риби са много специални. Ако някой от тях е обект на вашите чувства в момента, вижте какво трябва да знаете за него!

Телец

Мъжете от зодия Телец са страхотни. Те са забавни, креативни и приятни за разговори. Освен това са пълни с енергия и се занимават с няколко неща едновременно. Привлечени са от жени, които също са активни в множество направления. Единствената им особеност е, че са склонни да изпадат в депресивни състояния. Тогава е възможно да се отдалечат от половинката си без причина. Жената до тях трябва да свикне със странното им поведение и да не го приема твърде лично.

Двете зодии, които се привличат фатално и страстно

Без значение дали вярвате, любов като във филмите и книгите съществува. И това ще ви го потвърдят хората от две зодии, при които има фа...

Лъв

Мъжът Лъв е предвидим за жените, които умеят да анализират и разчитат езика на тялото. Той е галантен, деликатен, изискан и с добри обноски. В неговата компания ще се чувствате като истинска лейди. Тези господа обичат да глезят дамата на сърцето си, да я обсипват с красиви подаръци и да се изявяват като рицари. Лъвът ще се радва, ако неговата дама непрекъснато му се възхищава и не спира да повтаря колко е велик. От друга страна, ще загуби интерес към партньорка, която иска да доминира над него и не го приема като герой.

Дева

Мъжете Дева се впечатляват от жени, които са спретнати, имат усет към малките детайли и умеят да водят смислени разговори на екзистенциални теми. Тези господа са възпитани и добронамерени. Кавалери са и искат да се представят на ниво пред женското съсловие. Възхищават се на амбициозни, четящи и борбени красавици. Но много лесно могат да бъдат отблъснати от момичета, които не подбират думите си, изглеждат нечистоплътни и проявяват нехайство във всяко едно отношение. Мързеливите жени също не са никак по вкуса им.

Тези зодии харесват брака и търсят сигурност и стабилност във връзките

В тази ангажираща ера има някои стари души, които все още вярват в идеята за щастливия брак и които са повече от готови да се свържат н...

Стрелец

Стрелците са големи авантюристи. Те обичат предизвикателствата и разнообразието. Харесва им да пътуват и да опитват нови спортове. Може да ви се струват доста екстремни на моменти. По отношение на любовта държат да запазят своята индивидуалност и свободата им да не се отнема. Те ще ви останат верни и ще ви обичат, ако им позволите да продължат да се занимават с любимите си дейности. За да запазите интереса им жив, не се разкривайте напълно пред тях и не ги търсете прекалено често. Нека продължат да се борят за вас. Те са ловци по душа и обичат да се състезават и доказват.

Риби

Господата от зодия Риби са известни със своята романтична натура. Те могат да ви четат поезия и да галят ушите ви с най-красивите думи. Много са чувствителни и умеят да пленяват женското сърце с любовни обяснения. Но трябва да знаете, че не са много практични и решителни, когато се касае до битови въпроси. Ако имате връзка с такъв мъж, е възможно вие да сте водещи при уреждането на проблеми в домакинството. Също така не очаквайте от такъв човек да се цели към високи постове в службата, защото Рибите не са кариеристи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайни за гладки пети: Как да предотвратите и лекувате напуканите пети?

Знаете ли как се размножават медузите?

Никога не правете това: Типични грешки, които много хора правят при сервиране на ястия

Прости правила за избор на правилната възглавница за сън

Средиземноморски изкушения: Италианският чар на San Remo Mediterranean Cuisine

Има ли отровни паяци в България?

7 знака, че сте в егоистична и токсична връзка

Без магия: жените с тези качества винаги ще имат много почитатели

Как най-лесно се отделя жълтък от белтък?

Как за секунди да почистим секундното лепило?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com