Защо времето за теб е ключа към щастливата връзка

6238
Защо времето за теб е ключа към щастливата връзка
Снимка: iStock/Guliver

Всички го търсим. Онзи прекрасен човек, който ще се появи в живота ни и ще ни покаже истинското значение на любовта. Ще имаме прекрасна връзка и ще се обичаме до края на дните си. Естествено, това не е само детска мечта. Да имаш щастлива връзка е реално и постижимо, стига да знаеш как да я запазиш.

В началото всичко е цветя и рози. Обичаме човека до себе си, искаме да го обичаме денонощно, прекарваме всяка свободна минута с него. След време, обаче, първоначалната еуфория изчезва и осъзнаваме, че връзката има нужда от нещо друго, което да поддържа чувствата такива, каквито са били в началото.

Четири признака, че си открила сродната си душа

Всеки от нас иска да намери сродната си душа. Онзи специален човек, различен от всички останали, който ще се появи в живота ти и ще дад...

Ключът към това? Времето, което отделяме за себе си!

Да прекарваш време далеч от парнтьора си може да ти се струва странно в началото, но наистина ще подобри отношенията и ще заздрави връзката ви, защото:

Научаваш се да обичаш своето време!

Една щастлива връзка се състои от две половини, които представляват отделни, завършени личности, всяка със своите предпочитания, хобита и интереси. Когато си сама, можеш спокойно да се отдадеш на нещата, които вълнуват теб и само теб: четене, разговори с приятелки, гледане на любимия филм за милионен път… така ставаш независима от неговото присъствие и освобождаваш връзката от напрежението да сте постоянно заедно. Така доказваш, че колкото обичаш него, толкова обичаш и себе си, и времето за теб.

Научаваш се да обичаш първо себе си!

5 любовни съвета, които да игнорирате веднага

Да откриеш идеалния партньор е нещо, за което всички мечтаем. И от малки приемаме всякакви съвети от близки, роднини, познати, телевизи...

Всеизвестен факт е, че жените са склонни да се променят неусетно заради партньора си. Ако в началото си ценяла своята свобода, с напредването на времето все повече започваш да се съобразяваш с него, неговите желания и планове. А това може да доведе до проблеми в даден момент. Отделяйки специално внимание за себе си показваш, че държиш на своите нужди и нямаш нужда от друг човек, който да ги задоволи, правиш го и сама. А жена, която се обича и знае как да се грижи сама за себе си, предизвиква уважение, интерес и любов.

Целта ти не е да имаш партньор!

Не е вярно, че жените искат мъже, които да ги обичат повече от всичко на света. Истината е, че сме най-привлечени от мъже, които имат амбиция и цел в живота си. Същото е и при тях. Да бъдеш човек с цел и план, който следваш без значение дали си обвързан или не, е нещото, което те прави желан партньор. За това, когато си в истинска, щастлива връзка, не спираш да отделяш време за целите, мечтите и плановете си. Напротив, партньора ти те подтиква да продължаваш да даваш най-доброто от себе си, за да ги постигнеш. А правиш това най-добре, когато отделиш специално време за себе си.

Можеш да се върнеш към нещата, които си обичала, преди той да се появи

Когато прекарваш време с партньора си, някой неща от предишното ти ежедневие на необвързана ще останат на заден план. Това не е нещо лошо, но те могат да започнат да ти липсват. Когато отделяш време, което да прекараш със себе си, можеш отново да се върнеш към тези неща и да си припомниш колко хубаво ти беше, когато ги правеше. Това е едно от нещата, които правят времето за себе си толкова ценно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com