Защо Вселената не изпълнява желанията ти? Не си си платил!

8606
Защо Вселената не изпълнява желанията ти? Не си си платил!
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас има мечти, за които копнее цял живот. По една или друга причина обаче те така и не се осъществяват. Интересно е, че в много от ситуациите търсим вината в обстоятелствата или околните. Без да си даваме сметка, че сме свободни същества със свободна воля.

Изборът си е само наш и от него зависи как ще се стече животът ни. Но също така е важно да знаем, че желанията не се изпълняват само с щракване на пръсти. Нужно е и да се потрудим за тях и да платим цената им. Неслучайно казват, че късметът е на страната на подготвените.

Постави това под леглото си и любовта сама ще дойде при теб

За да привлечеш хубави неща в живота си трябва да мислиш позитивно и да бъдеш отворен към света. Според Фън Шуй обаче, дори докато спим...

Една простичка история ни казва всичко това по интересен и увлекателен начин. Ето защо Вселената не изпълнява вашите желания. И какво всъщност трябва да заплатите, за да сбъднете най-после най-големите си мечти?

Накрая на света светели прозорчетата на малка бакалия. Въпреки скромните му размери в това магазинче се продавало всичко освен безсмъртие. Казано с други думи, всичко, за което човеците се борим, можело да бъде купено в тази необикновена бакалия. Така например посетителите можели да избират между любов, собственост върху недвижими имоти, високоплатена работа, слава, значимо положение в обществото, приятелство и какво ли още не!

Асортиментът в магазинчето бил наистина впечатляващ. Още по-впечатляваща обаче била цената, която клиентите трябвало да платят, за да получат желаното. Защото, за добро или зло, всяко нещо се заплаща по някакъв начин. И да го получим, трябва да се лишим или освободим от друго.

И тук е моментът да кажем, че стойността на всеки необикновен артикул в магазина била различна. Ако купувачът искал да има щастливо семейство, той трябвало да заплати с всеотдайност. Ако пък мечтаел да се сдобие с кариера, трябвало да се откаже от мързела, да работи здраво и да планира времето си внимателно. В случай че посетителят искал да забогатее бързо и да получи огромна власт и слава, той трябвало да се лиши от скрупулите си.

Как да сбъднем желанията си при огледални дати

Силата на мисълта и позитивното мислене е огромна. Всеки, който е опитал да ориентира живота си в правилната за него посока чрез визуал...

И така, оказвало се, че за да вземе нещо от магазинчето, купувачът трябва да плати с нещо от себе си. Цената обаче се сторила твърде висока за някои от посетителите. Те влизали в бакалията, оглеждали се и се тюхкали колко е скъпо. Когато някой си тръгвал с пълни ръце от магазина пък, останалите го гледали злобно и завистливо.

Разочарованите наблюдатели така и не си давали сметка, че за да вземат късмета си в ръце, първо трябва да се сбогуват със старото, ненужното и вредното. Но малцина имали желанието, смелостта и дисциплината да го направят. Защото рискът им се струвал прекалено голям, а неизвестното - твърде плашещо. Те предпочитали да си останат само зяпачи и да обвиняват другите за високите цени и лошите стечения на обстоятелствата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно