Зодиакалните двойки, които никак не си подходжат

28871
Зодиакалните двойки, които никак не си подходжат
Снимка: iStock/Guliver

Понякога просто няма как да не мразите някого, независимо какво прави. В комбинация с моменти на разочарование, гняв и несъвместимост, вашият партньор може да не е най-подходящият, противно на това, което първоначално сте мислили. Тук са изброени дванадесетте зодиакални двойки, които никак не си подхождат.

Овен и Козирог

Овните са забавни, импулсивни и безотговорни хора, които изобщо не могат да се коалират с Козирозите. Замислените, контролиращи и отговорни Козирози мразят да бъдат около хора, които са твърде небрежни и предпочитат да вървят по течението.

Телец и Водолей

Телците са упорити и остри, докато Водолеите проявяват енергичен и ентусиазиран характер. Телците са много практични, докато Водолеите обичат да проявяват въображение.

Близнаци и Риби

Близнаците са свободни души, на които не са им присъщи дълбоките чувства на състрадание и любов. А Рибите са известни като един от най-състрадателните знаци. Въпреки че Рибите наистина искат да помогнат на Близнаците, те в крайна сметка не могат.

Рак и Овен

Раците са чувствителни, хладнокръвни и леко плахи, когато става въпрос да бъдат с огнения Овен. Раците жадуват за спокойна, уютна и комфортна обстановка - точно обратното на това, което Овните искат - луда, забавна и вълнуваща среда.

Лъв и Телец

Лъвовете мразят  навика на Телците винаги да следват правилата и никога да не рискуват.

Дева и Близнаци

Девите са практични и мощни и предпочитат партньорът им да е подобен на тях. Забавното, вълнуващо отношение на Близнаците обаче е голямо НЕ за Девите, тъй като те изискват работа и внимание.

Везни и Рак

Везните се стремят да намерят баланс във всичко, което Раците силно мразят. Раците са чувствителни и сантиментални, това е нещо, което Везните не включват в своя балансиран свят.

Какво означава Венера в зодиите?

Време е да продължим да изследваме как различните планети и небесни тела влияят на зодиите. В тази статия ще разгледаме влиянието на Ве...

Скорпион и Лъв

Скорпионите са известни със своята позиция „винаги съм прав“, която отвращава Лъвовете. Освен това Лъвовете имат силно желание да станат лидери във всеки смисъл. Тези два знака ще спорят за най-простите неща и всеки един от тях винаги ще иска да излезе като най-висшия.

Стрелец и Дева

Стрелците са щастливи хора, които не обичат никакъв натиск в живота. От друга страна, Девите са известни с това, че са перфекционисти, които винаги критикуват нещо или другото.

Козирог и Везни

Петте най-спокойни зодии във връзките

В тази статия ще ви представим петте най-спокойни зодии във връзките си. Ето кои са те:  1. Близнаци Близнаците са много трудни ...

Козирозите са твърди и предпочитат организиран и структуриран живот, който може да бъде твърде строг за гъвкавите Везни.

Водолей и Скорпион

Водолеите обичат своята независимост. Те предпочитат да се отдалечават от любовта и връзките, това е нещо, което Скорпионите не могат да понасят.

Риби и Стрелец

Рибите живеят в свой собствен свят, заобиколен от въображаеми обстоятелства. Те са емоционални, чувствителни и духовни. Стрелците предпочитат по-практична реалност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com