Зодиите, на които им е много трудно да споделят чувствата си

13100
Зодиите, на които им е много трудно да споделят чувствата си
Снимка: Pexels

Някои хора просто не могат да се изправят срещу емоциите си. Те крият чувствата си дълбоко в сърцата си, за да избегнат емоционално нараняване по всички възможни начини. Разбирате ли, че споделянето на чувствата ви означава, че трябва да имате силата да се изправите и да приемете отхвърлянето, предателството и болката. Но тези, които не желаят да бъдат уязвими, предпочитат да прикриват умело емоциите си на любов. И така, чудите ли се дали сте един от тях? Астрологията може лесно да определи нечия личност въз основа на дванадесетте зодиакални знака. Следователно, този списък със зодии, на които им е трудно да кажат да споделят любовта си, със сигурност ще ви помогне.

1. Дева

Прекалено много анализирате. Прекарвате прекалено дълго време, стараейки се да усъвършенствате връзката си, че често пропускате шансовете си да изразите любовта си към своя партньор. Имате представа за това каква трябва да бъде връзката ви и така, в процеса, не можете да се пригодите към промените.

3 неща, които никога не бива да правите в една връзка

Има малки неща, които създават или разрушават една връзка. От сладки изненади до ненужни грозни битки, трябва да решите какво искате да...

2. Стрелец

Избягвате да казвате „обичам те“, защото това елиминира възможността за забавна и непринудена нишка във връзката ви. Опитвате се да избягвате да бъдете сериозни с някого и да кажете двете вълшебни думи означава да подпечатате ангажимента си. Обичате да поддържате отношенията си безгрижни.

3. Козирог

Не можете да повярвате лесно в любовта, особено когато сте се борили толкова много с доверие и лоялност. Склонни сте да поставяте същите професионални граници в личния си живот, които създават проблеми между вас и партньора ви. Не искате другите да знаят колко сте уязвими, като изразявате чувствата си.

ТОВА е зодията, която ще открие голямата си любов тази седмица

Любовта е онова нещо, без което никой от нас не може да живее пълноценно и щастливо. Ако любов не изпълва сърцата ни, те ще са празни и...

4. Водолей

Много се страхувате да не се окажете наранени от другите и затова сдържате чувствата си, за да имате вид на силен човек. Планирате всяка своя стъпка, защото имате навика да подлагате на съмнение мотивите на всички, включително на тези, които обичате.

5. Скорпион

Винаги сте нащрек, когато се визират емоционални връзки. Винаги мислите дълбоко за мотивите на човека до вас. Оказва се наистина трудно да кажете „обичам те“ на някого, защото знаете, че след като го кажете, няма да го преодолеете, ако нещата тръгнат в нежелана посока. Вашето лоялно сърце се страхува да се доближи прекалено с някого.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно