Зодиите при мъжете се делят на семейни и ергенски знаци

12811
Зодиите при мъжете се делят на семейни и ергенски знаци
Снимка: Getty Images/Guliver

Съпругът е надеждна подкрепа за цялото семейство. Не всички мъже обаче са готови за брак. За мъжете, за разлика от жените, бракът далеч не е основната роля в живота. Рядко се среща мъж, който отчаяно бърза да създаде семейство. Някои дори не планират да се женят. Ето как стоят нещата сред зодиакалните знаци.

1. Овен

Овенът е самоуверен, очарователен и амбициозен мъж, който просто не вижда основателна причина да легитимира връзка. Той обича себе си, цени свободата си и обожава вниманието на жените, което между другото обикновено е в изобилие.

2. Стрелец

Авантюрист, откривател, купонджия - това са всички описания за Стрелеца. Интересите му се променят бързо. Семейният живот е бит, а Стрелеца мрази битовизмите, затова той се радва на ергенски живот.

3. Водолей

Свободолюбив мъж, на който трябва да се случи нещо невероятно, за  да реши да се ожени. Той няма да следва семейните традиции и да прекарва цялото си свободно време със семейството си.

4. Скорпион

Мъжът Скорпион е известен със своето тиранично поведение. Той е ревнив, своенравен, горещ и инат. Той се жени само заради истинската любов. Твърде много цени своята свобода, така че няма да я замени за семеен живот.

5. Близнаци

Много харизматичен. Флиртът е втори живот за него. Не бърза да се жени. Той ще бъде безкрайно лоялен към жена, ако намери своя идеал.

Кой е цветът на всеки зодиакален знак?

Всеки човек има цветове, които предпочита, а някои дори следват маниакално своите предпочитания и ги следват дори при избора си на дрех...

6. Дева

За него е много по-важно приятелката да отговаря на представата му за идеалния спътник, да бъде умна, добре образована и възпитана. Мъжът Дева може да прекара почти целия си живот, за да намери своя уникален „диамант“.

7. Козирог

Той е кариерист, работа винаги е на първо място, а личният му живот е зад кулисите. Ако срещне жена, която споделя неговите приоритети, той ще се превърне в най-надеждния й съпруг.

8. Риби

Топ 10: Мъжете, от които трябва да бягаш надалеч

Да променим партньора си по своите изисквания е невъзможно. Затова е по-добре да не допускаме до себе си най-тежките случаи. Ето го топ...

В ролята на съпруг обаче той изобщо не е практичен. Вечният романтик избягва отговорността, като я поставя на раменете на любимата си жена.

9. Рак

Истински джентълмен - учтив, възпитан, грижовен. Идеален е за спокоен семеен живот. Ако спечелите сърцето му, той ще ви обича и защитава до края на живота си.

10. Лъв

Един от най-добрите съпрузи. И всичко това, защото се нуждае от семейство като мощен мотиватор за щастлив и успешен живот. Лъвът е истински семеен мъж, който цени честността и искреността в брака.

6 знака, че сте избрали грешния мъж

Съвсем нормално е в едно семейство понякога да има разправии и кавги. В съвременното ежедневие на непрекъснат стрес това се случва. Но ...

11. Телец

Той е най-стабилният и лоялен мъж. Той е по-подходящ за ролята на идеалния семеен мъж от другите представители на зодиака. Избира надеждна спътница, която има спокоен и нежен характер.

12. Везни

Той трябва да има най-красивата съпруга, най-красивите деца, най-красивия дом. Любовта и семейството за него са най-важният компонент в живота.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com