Звездите за него – мъжът Козирог

10430
Звездите за него – мъжът Козирог
Снимка: Thinkstock

Непокорни, буйни неукротими - това са мъжете Козирог и са такива личности, с които не бива да си играете, както на вас ви харесва. Този зодиакален знак е известен със своята творческа креативност, неизчерпаема енергия, практичност, голяма амбиция. 

Това са изключително търпеливи личности. Своя успех те винаги измерват в личните постижения и много им харесва да събират доказателствата за своите успехи. Мъжът Козирог в никакъв случай не се страхува от много работа, не се притеснява да остане затворен в офиса толкова време, колкото е необходимо да свърши цялата работа и то по такъв начин, че да бъде убеден, че е свършена както трябва. Той е земен и практичен човек, който винаги се опитва да избягва конфликтите.

11 изненадващи факта за зодия Козирог

Това е астрологичен знак, който е сложен за разбиране и труден за продължителна връзка. Представителите на този знак са динамични, съср...

Козирогът предимно е фокусиран върху своята работа, и ако му се наложи да ви каже нещо, няма да го направи чрез някой друг, а ще се обърне към вас директно. Той отлично знае какво иска. 

Сексът и любовта за мъжът Козирог са толкова естествени потребности, както храната и сънят. Възможно е още при своята първа среща, той да очаква от жената да е готова да изпълни всичките негови желания. Козирогът няма еротично-мрачната енергия на Скорпиона например, но в никакъв случай не трябва да се пренебрегва неговия чар и сексапил. Има ярко изразена сексуалност и това е основната причина за неговата наглост. Когато този мъж иска да вкара някоя жена в леглото си, той не се съобразява с абсолютно никакви предразсъдъци. Момичешката неопитност и наивност не са никаква пречка за него, дори напротив, често пъти мъжа Козирог е привлечен от доста по-млади особи.

Представителите на този зодиакален знак по отношение на жените, живеят на принципа"И двамата сме готини, какво още чакаме?". 

Козирогът има нужда от увереност, че е истински обичан. Към своята избраница той винаги има "повишени изисквания", като например дълбоки чувства, пълно себеотдаване, силна привързаност. Ако тя може достатъчно добре да "гали" егото му и постоянно му показва колко много го обича и че той е "най-прекрасният" в целия свят, то със сигурност може да бъде спокойна, че го държи " на къс повод".

5 причини защо жената Козирог е УНИКАЛНА

Жените Козирог се отличават с дързост и прям характер – все качества, които обикновено липсват на много от хората, с които се сре...

Козирогът предпочита домашния уют, вместо шумните партита. Това обаче със сигурност не означава, че с него може да се скучае. Той е като качествения коняк - с напредване на възрастта става все по-благороден, а "техническите" му сексуални характеристики стават все по-добри.

Въпреки това, от гледна точка на Козирога, идеалната жена освен, че трябва да бъде необуздана тигрица в леглото, но да бъде такава и в много други роли - мъжка, домашен психотерапевт, домакиня, и не на последно място верен приятел. Ако дамата отговаря на всичките тези изисквания, то Козирогът най-после може да бъде спокоен, че съществува истинската, безоблачна любов и че самата Съдба изпраща тази негова любима.

Мъжът Козирог е парично ориентиран мъж и с лекота борави с финансите си. Винаги е изключително разум ви внимателен, старае се да отчита всички възможни рискове, които могат да се появят. Той е премислил много добре всичките последствия, които могат да се появят и за всеки един вариант на развитие, предварително има план за действие.

Козирогът прави винаги това, което смята за свой дълг. Когато се случи така, че неговите интереси не съвпадат като с тези на другите, той не е склонен на компромис. Дори понякога да ви се струва, че сте взели победата над него, не се самозалъгвайте и не бързайте да се радвате! Той прекрасно умее "да се прави на луд", като по този начин той се опитва просто да печели време.

Зодиите, които винаги получават каквото искат

Има зодии, които заради упоритостта си винаги са на върха. За тях няма връщане назад, колкото и труден да е пътят към успеха. Те не се ...

Мъжът Козирог умее перфектно да се контролира. По неговото лице на практика е невъзможно да се разчетат неговите мисли и настроение в момента. Без значение обаче колко е хладнокръвен о сдържан, някъде дълбоко в душата му със сигурност огънят на страстта гори с пълна сила. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...