Звездите за него – мъжът Рак

2880
Звездите за него – мъжът Рак
Снимка: iStock/Guliver

Едва ли някои има смелостта да се похвали, че мъжът Рак е една отворена за него книга. Това граничи с фантастиката. Представителят на този зодиакален знак изключително старателно крие тайните си дори и от своите най-близки роднини и приятели, а какво ли остава за случайните непознати. Не се отличава с "желязно" спокойствие, но за сметка на това доста често може да му се случи да закачи на врата си табелка с надпис "не ме търсете скоро, потънал съм в себе си". По правило раците са сантиментални мечтатели и идеалисти. Тук като този знак е управляван от луната и фазите и, Раците ту се възнасят на висотите на еуфорията, ту потъват в най-дълбоките води на отчаянието. Допълнителен "бонус" за тях е дарбата им, да подтикнат човек в тази или онази посока.

Мъжът Рак обича да фантазира, а в същото време има постоянството и силата, които да му помогнат да достигне до огромни успехи в живота. Приятелски настроен е, но и твърде чувствителен. Когато почувства, че е пренебрегнат, ще влезе в своята дупка и ще остане за дълго време там. Ще започне да се надува, укорява и жали света, който не може да разбере неговата фина душа. Дори една-едничка небрежно подхвърлена дума, може да му навреди. Трудно понася обидите и неправдите. Приема повечето неща философски, но би било адска грешка да се преминат границите на позволеното. Може да видите, как демоните слизат на земята.

Звездите за него – мъжът Дева

Мъжът Дева се отличава с изключително остър ум. Първото нещо, което живо го интересува за другите хора е какви средства те имат те и по...

Мъжът Рак е истинска рядкост сред мъжете. Никога няма да забрави рождения ден на любимия си човек. Дори ще запомни датата и мястото на първата ви среща. Има и търси своя идеал, който е изграден само в главата му. Ракът обича постоянните връзки и няма да разпилее своето внимание към много жени - ще се предаде само на тази, която е търсил цял живот.

В интерес на истината, често пъти му се случва да не се чувства добре, заради прекомерни изисквания и капризи. Но ако вече сте станали неговата любима, ще се къпете в море от любов, внимание и грижи.

Мъжът Рак обожава вкусната храна и може да се каже, че разбира от елитни питиета, както и от умението добре да подбира гардероба си. Ревниво пази своите вещи, но и в никакъв случай не би посегнал към чуждото. Към предметите, които са около него той се отнася като с най-добри приятели. "Това е тениската от този концерт" или пък "С тези ботуши бях...". Гардеробът му е пълен с вехтории, но в никакъв случай не се опитвайте да ги изхвърлите - очаква ви сериозен скандал.

Ракът обича да разговаря, трудно би преглътнал думите си. Ако в хода на разговора някои от събеседниците не подкрепи "рачешката" гледна точка, този мъж едва ли ще спре да говори, докато не успее да убеди своя опонент. Когато обаче разбере, че не е прав, със сигурност ще отстъпи. В същото време обаче Ракът е чудесен слушател. Не трябва да се пренебрегва и умението му да помага на своите близки и приятели, когато става дума за разрешаването на някакъв сложен проблем. По природа разполага с остър и аналитичен ум и е способен да се справи и с най-трудната ситуация и задача.

Звездите за него – мъжът Лъв

Мъжът Лъв винаги е в роля, защото е дяволски привлекателен и с ясното съзнание се възползва от този факт. Както се очаква, той е кралск...

Мъжът Рак е изключително чувствителна и срамежлива натура и трудно би се разделил със стари приятели, градове и работа, в които е пребивавал - би се противопоставил на тази и други промени с всички сили.

Ако има и малка възможност абсолютно нищичко да не се промени - той със сигурност ще се възползва от това. Такъв подход се разпростира във всяка една сфера от живота му - от неговото жилище, до бизнес делата. Този мъж е изключително зависим от миналото и е способен да запомни милиони малки детайли, за които другите са забравили отдавна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com